Лайм

У мережі відшукали бойфренда Нетти Барзілай: схоже, милаха-хлопець і не думав приховувати їхні стосунки

Пара познайомилася після перемоги виконавиці на Євробаченні

Епатажна ізраїльська співачка, переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2018 Нетта Барзілай опублікувала фото симпатичного молодого чоловіка і привітала його з днем народження.

Знімок виконавиця розмістила в Instagram Stories. Шанувальники тут же почали гадати, хто ж цей красень. Як з'ясувалося, це бойфренд Нетти, про якого вона нещодавно розповідала. Співачка не балує шанувальників спільними знімками з коханим, тому фани не знали як він виглядає.

А ось хлопець, якого звуть Ілан, не приховує свого кохання до співачки. Судячи з публікацій на його сторінці в Instagram, він шалено щасливий знаходитися поруч з Барзілай і з задоволенням ділиться цим зі своїми підписниками.

"Ось як виглядає любов. Я найщасливіша людина! Прокидатися щоранку поруч з цією людиною робить життя гідним жити. Нетта, ти даєш мені стільки життя", - написав під одним зі знімків Ілан.

"Шість місяців тому я не міг уявити, що моє життя перевернеться з ніг на голову. Не існує нікого іншого, з ким би я хотів цим поділитися. Попереду ще багато всього", - зізнався бойфренд зірки.

Познайомилися Нетта і її коханий вже після перемоги виконавиці на Євробаченні. Як розповіла знаменитість, хлопець був єдиним в барі, хто запропонував їй випити, а не зробити спільну фотографію.

Обранець артистки займається комп'ютерними технологіями. Поки вони не заручені, на весілля у пари банально немає вільного часу. Нетта всерйоз займається кар'єрою, про яку мріяла стільки років, і багато гастролює.

  • Німецька супермодель Хайді Клум і гітарист гурту Tokio Hotel Том Каулітц зіграли пишне весілля. Офіційно чоловіком і дружиною закохані стали ще півроку тому, а зараз вирішили відзначити цю подію в колі друзів.
  • Молодий бойфренд Ані Лорак, 26-річний Єгор Гліб, поділився в мережі інтимним фото, на якому ніжно цілує співачку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях