Лайм

Співачка Ассоль показала перші фото романтичного медового місяця

Для особливої відпустки співачка та її коханий обрали острів Маврикій

Українська поп-співачка Ассоль (Катерина Гуменюк), яка нещодавно зіграла пишне весілля і здивувала фанів унікальною сукнею, похвалилася в соцмережі першими фотографіями свого медового місяця.

Знімки з'явилися на особистій сторінці виконавиці в Instagram. Наскільки можна судити з геолокації в постах Ассоль, з чоловіком Артемом Тараненко вони вирушили на острів Маврикій.

"Шматочок раю на землі", - коротко поділилася враженнями співачка.

До приїзду на курорт Ассоль і її чоловік відвідали Діснейленд у Франції: "У мене найкращий чоловік на планеті, тому що терпить мої захоплені верески і походи на дитячі атракціони", - також ділилася з шанувальниками знаменитість.

Нагадаємо, що Катя Гуменюк брала участь у 6 сезоні вокального шоу "Голос країни". На проекті дівчина була підопічною Потапа, а після "крадіжки" потрапила до команди Івана Дорна.

Ассоль і Артем знайомі ще з дитинства, але зустрічатися почали два роки тому. У травні минулого року молодий чоловік зробив співачці пропозицію.

  • Раніше Ассоль показала, як пройшов її дівич-вечір. Останні дні "свободи" Катя вирішила провести в сонячній Туреччині.
  • Пишне весілля в Італії, де українська співачка Аліна Гросу та її чоловік Олександр зняли для торжества розкішну віллу, обійшлося батькам артистки у 100 тисяч євро (2,8 млн гривень).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях