Лайм

Україна - кращий варіант: відомий співак розповів, чому змінить громадянство Білорусі

Наразі Серьога займається збором документів

Білоруський репер Серьога (Поліграф' Шарікoff), автор хіта 2000-х "Чорний бумер", який раніше заявив про намір стати громадянином України, збирає всі необхідні документи для цього.

Про це музикант розповів у програмі "Життя відоміх людей". За словами Серьоги, наразі у нього є посвідка на постійне проживання, яку він отримав ще в 2014 році.

"А громадянство я наразі оформляю. Все по закону. Це цілу купу довідок я повинен зібрати. Це не так просто - стати громадянином України. Ось те, що у мене діти громадяни України - це не рахується. Те, що я п'ять років прожив. Посвідка на проживання у мене, не порушував закон, нерухомість - це не рахується", - пояснив репер.

Серьога зазначив, що хоче жити в Україні, адже, на його думку, це найкращий варіант.

"Мені здається, що багато людей, навіть ті, які соромляться про це говорити і ніколи цього не скажуть, з великою теплотою ставляться до цієї країни і мріяли б тут жити. Тому що найкращий варіант - це Україна. І зараз, коли нова надія, нова свобода, нова віра. Нова епоха", - розповів музикант.

Нагадаємо, Серьога брав участь в новому сезоні "Танців з зірками". За підсумками суддівського і глядацького голосувань, репер і його партнерка Аделіна Делі покинули шоу в 3 випуску. Пара виявилася в зоні ризику з ще двома, але поступилася суперникам і вийшла з числа учасників.

  • Чемпіонка з художньої гімнастики Ганна Різатдінова, яка є фавориткою проекту "Танці з зірками", відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом Олександром Онищенком.
  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу Танці з зірками-2019 Женею Котом і Ксенією Мішиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях