Лайм

Не вірю в любов до труни: Володимир Остапчук розговорився про особисте життя

А також розповів про свій найбільший страх

Український ведучий і один з фаворитів шоу Танці з зірками-2019 Володимир Остапчук зізнався, що не вірить в любов до труни і в стосунки на все життя.

Про це він відверто розповів в програмі Маші Єфросиніної "Іспит". Примітно, що інтерв'ю знімалося до того, як Володимир оголосив про розлучення з дружиною.

"Я не вірю в любов до труни, я не вірю в те, що стосунки бувають одні на все життя. Я знаю те, що життя дуже складна штука. Я завжди допускаю думку, що які б не були стосунки, можливий гіпотетичний варіант. Стосунки завжди будуть партнерські, якщо ви дорослі люди. Якщо ти когось зустрів або вона когось зустріла - це фігня ", - говорить Остапчук.

В ході інтерв'ю телеведучий також розповів про свій найбільший страх.

"Для мене найбільший страх у житті - втратити моїх дітей. Я цього прям боюся. Я їх шалено люблю, - каже Володимир зі сльозами на очах. - Я колись прокинувся вночі і у мене був сон, що Емілія захворіла. Я прокрутив цей варіант, прокинувся і був в сльозах. Я плакав вночі".

Нагадаємо, що вперше про розлад у родині Володимира Остапчука заговорили увечері 24 жовтня, коли на сайті Подільського районного суду міста Києва виявили відповідний позов, зареєстрований двома днями раніше. Пізніше телеведучий підтвердив чутки про непросте рішення.

Володимир і Олена одружилися в 2007 році. Сьогодні пара виховує дочку Емілію і сина Евана-Олександра, який народився в березні 2018 року.

  • Чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова, яка є фавориткою проекту "Танці з зірками", відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом Олександром Онищенком.
  • Раніше співачка Слава Камінська зізналася, що недовго була одна після розлучення з чоловіком Едгаром в липні цього року. Солістка гурту "НеАнгели" додала, що цілком може в черговий раз вийти заміж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях