Лайм

Скасували репетиції: партнер Анни Різатдінової на Танцях з зірками-2019 розповів про стан гімнастки

У спортсменки піднявся тиск до 210 і їй стало погано прямо на паркеті

Танцюрист Олександр Прохоров, який є партнером Анни Різатдінової на "Танцях з зірками-2019", прокоментував погане самопочуття гімнастки в 10 ефірі шоу, а також розповів про її стан.

Партнер Анни зізнався, що дуже злякався, коли вона почала втрачати свідомість. За словами Олександра, збій організму стався через постійні тренування, а також через смерть рідної людини - гімнастка минулого тижня втратила дідуся.

"Безумовно, мені стало страшно в той момент, коли Аня, спершись на мене, почала втрачати свідомість. Переживав за її здоров'я, щоб не було поганих наслідків", - розповів Прохоров.

Відразу після ефіру, як зазначив Олександр, Анна поїхала додому відпочивати і відновлювати сили. Щоб поберегти здоров'я спортсменки, вони на один день відмінили репетицію.

"Ми дали собі день на перепочинок: скасували репетиції в понеділок і займалися підготовкою до наступного ефіру, думали над ідеєю, вибирали музику", - додав танцюрист.

За словами Олександра Прохорова, зараз Анна Різатдінова відчуває себе добре.

"Я знаю одне: вона - боєць, і що б не було, вона буде стояти міцно і рухатися до фіналу, як танк. А це була всього лише маленька фора для інших учасників. Далі буде жорстка боротьба за приз, який наша пара заслуговує" , - додав партнер гімнастки.

Нагадаємо, що Анні стало погано прямо на паркеті. У неї різко піднявся тиск до 210 і вона стала втрачати свідомість. Ведучому Юрію Горбунову довелося перервати шоу на позапланову рекламу. На наступний день Різатдінова прокоментувала цей інцидент.

  • 27 жовтня в ефірі каналу "1+1" пройшов 10 випуск шоу Танці з зірками-2019. Хто покинув покинув проект, а хто став фаворитом ефіру - читайте в нашому матеріалі.
  • У 9 випуску "Танці з зірками" покинули Людміра Барбір і Дмитро Жук. Дивіться, яким був останній танець телеведучої і її партнера.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях