Лайм

Ідеальна матуся: Лілія Подкопаєва викликала захват у фанатів знімком з новонародженою дочкою

Трепетний кадр молода мама опублікувала в Instagram

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва показала фото з новонародженою дочкою, яка з'явилася на світ 19 вересня.

Трепетний кадр молода мама опублікувала в особистому мікроблозі. Ні знімку Лілія тримає дитину на руках і при цьому щасливо посміхається. У своєму пості Лілія поміркувати на тему виховання дітей, опублікувавши цитату з книги К.Гонсалеса "Подарунок на все життя".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LiliyaPodkopayeva (@podkopayeva_official)

"Неможливо розпестити дитину, зіпсувати її, приділяючи їй занадто багато уваги. Псують дітей зовсім по-іншому. Їх псують, коли б'ють, ображають, насміхаються над ними ігнорують плач. Навпаки, звертаючи на дитину увагу, носячи його на руках, пестячи, втішаючи, розмовляючи з нею, цілуючи її, посміхаючись їй, ми виховуємо дитину добре і дуже правильно", - написала Подкопаєва.

Шанувальники в коментарях стали писати виключно компліменти, називаючи 41-річну спортсменку "ідеальною матусею".

"Божественно красива картина", "Ідеальна мамочка", "Такі класні", "Абсолютно точно. Ви - розумниця", "Щаслива матуся", "Кращий кадр на землі", "Як же тобі йде материнство, скільки тепла і ніжності", - пишуть фани.

Нагадаємо, про вагітність Подкопаєвої стало відомо в березні цього року. Дівчинка стала першою спільною дитиною для Лілії та її коханого Ігоря Дубинського. Також гімнастка виховує двох дітей від попереднього шлюбу з бізнесменом Тимофієм Нагорним.

  • Раніше українська співачка Санта Дімопулос розповіла, як проходили її пологи. Маля з'явилося на світ в одній з клінік Монако, про що співачка анітрохи не шкодує.
  • Український ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який готується вдруге стати батьком, розсекретив стать майбутньої дитини .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях