Лайм

Меган Маркл і принц Гаррі поділилися різдвяним фото з сином Арчі

Милий сімейний портрет зробила подруга Меган, американська актриса Яніна Ґаванкар

У 2019 принц Гаррі і Меган Маркл вдалися до серйозних заходів для забезпечення своєї конфіденційності, і багато хто припускав, що вони не стануть публікувати традиційну для королівської родини різдвяну листівку. Однак шанувальники пари виявили миле послання в Twitter-акаунті The Queen's Commonwealth Trust - благодійної організації, керівниками якої є Гаррі і Меган.

"Просто ділимося милою різдвяною листівкою від нашого президента і віце-президента, герцога і герцогині Сассексскіх. Всім щасливого Різдва!" - говорить твіт організації.

Фото: @queenscomtrust в Twitter

Листівка являє собою чорно-біле фото королівської пари перед різдвяною ялинкою, і маленький Арчі займає на ньому центральне місце. Знімок був зроблений актрисою і співачкою Яніною Ґаванкар, яка дружить з герцогинею. "Щасливого Різдва і щасливого Нового року від нашої родини до вашої", - йдеться в їхньому повідомленні.

Нещодавно представники королівського палацу повідомили, що родина проведе різдвяну відпустку в Канаді, а не приєднається до королеви під час щорічного візиту в Сандрінгем. Мати Меган, Дория Раглан, завітає до них і на свята.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.