Лайм

Українська співачка народила первістка в 38 років: зворушливе фото немовляти

Наталка Карпа та Євген Терехов стали батьками

Українська співачка Наталка Карпа вперше стала мамою. 38-річна знаменитість подарувала своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову дочку.

Радісною новиною поділився щасливий тато на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши до посту фото крихітних ніжок дівчинки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євген Терехов (@ jacki_boy89)

"Нарешті... Я зустрівся з дівчинкою, яка підкорила моє серце - з першого погляду. Я перший раз бачу цю Дівчинку. Але, я вже без розуму від її краси, від її першої усмішки, від її ангельських очей і від її смаглявої шкіри, вона втілення чистоти, вона - це подарунок з небес. Ти Янголятко. Якого Бог спустив до нас на землю. Моя. Наша. Наша душа. Наша любов. Наше життя", - ділиться емоціями Євген.

Нагадаємо, Наталка Карпа та Євген Терехов познайомилися в 2015 році. Через рік напередодні Дня всіх закоханих під час концерту гурту "Антитіла" боєць зробив коханій пропозицію. Співачка відповіла згодою. Весілля відбулося в вересні 2016- го у Львові.

Про вагітність співачки стало відомо в серпні цього року, а вже в жовтні подружжя розсекретили стать дитини. Для Наталки дівчинка стала першою дитиною, а для Євгена - другою. Терехов також виховує дочку від першого шлюбу.

Євген Терехов під час служби в АТО отримав поранення в голову. Лікарі встановили йому титанові пластини, після чого він отримав від товаришів прізвисько "Титановий Джексон".

  • Голлівудська акторка Енн Хетеуей, зірка картин "Інтерстеллар", "Стожари", народила другу дитину. Нещодавно знаменитість з чоловіком і вже двома дітьми помітили на одній з вулиць Коннектикуту.
  • 44-річний американський актор Джонні Галекі, відомий глядачам за роллю Леонарда Хофстедтер в ситкомі "Теорія великого вибуху" вперше став батьком. Первістка йому народила 22-річна кохана Алайн Мейер.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях