Лайм

Настя Каменських в сексуальному бікіні показала мексиканську засмагу: фото

Співачка поділилася з фанами новими знімками з відпочинку

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує балувати шанувальників барвистими знімками з відпочинку в Мексиці, куди вона вирушила разом з Потапом.

На цей раз виконавиця вирішила показати себе у всій красі, опублікувавши в Instagram фото в бікіні. На знімках Настя демонструє свою фігуру, а також хвалиться красивою засмагою.

"Кожен новий день - це нові можливості! Повірте, якщо вранці ви будете прокидатися з думкою про те, що сьогодні обов'язково станеться щось хороше - так і буде. Посміхайтеся, кохайте і завжди слідуйте за своєю мрією! Бажаю вам гарного настрою і посилаю промінчики тепла і позитиву з сонячної Мексики", - написала співачка під одним з кадрів.

Шанувальники засипали Настю компліментами, відзначаючи її красу. "Шикарна", "Прекрасна мулаточка", "Настя, красуня", "Яка фігура", "Стройняшка", "Який загар", "Ти просто бомба", - захоплюються фанати зірки.

  • Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом відпочиває в Домінікані. Знімками з довгоочікуваної відпустки зіркове подружжя діляться на своїх сторінках в Instagram.
  • Читайте також на theLime, де українські знаменитості проводять зимові канікули. MONATIK і його дружина Ірина Демічева втекли на Мальдіви, а Ігор Кондратюк вивчає мальовничі локації Нової Зеландії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях