Лайм

Син Памели Андерсон і Томмі Лі відреагував на таємне весілля своєї матері з 74-річним продюсером

Андерсон і її п'ятий чоловік знайомі більше 30 років

19 січня стало відомо, що 52-річна Памела Андерсон, яка у вересні 2019 року через зради розлучилася з 34-річним футболістом Аділем Рамі, таємно вийшла заміж. Шлюб з 74-річним продюсером Джоном Пітерсом став для актриси п'ятим. Пара була знайома більше 30 років, і весь цей час Пітерс, за його словами, хотів тільки Памелу.

Несподівану новину вже прокоментував Брендон Томас Лі, 23-річний син Андерсон і її першого чоловіка, рок-музиканта Томмі Лі.

"Я неймовірно радий за мою маму і Джона, - проговорився хлопець виданню Fox News. - Вони знають одне одного більше 35 років, і я бажаю їм удачі в наступному розділі їхнього спільного життя. Я буду підтримувати щасливу пару, як тільки зможу, і я радий познайомитися з родиною Джона ще краще".

Брендон і Памела підтримують близькі стосунки, і в день матері син присвятив їй зворушливе послання в Instagram.

"Є люди, які змінюють і визначають хід вашого життя. Мама - ти дала мені все. Ти навчила мене любити, дотримуватися того, що правильно, завжди йти за своїми мріями. У нас ніколи не було ідеальної сім'ї, але вона була навіть кращою, вона була справжньою... тому спасибі мамі за все", - написав він.

Памела Андерсон зі старшим сином Брендоном Фото: @brandonthomaslee в Instagram

У шлюбі з Томмі Лі у Памели Андерсон є ще один син, Ділан (22 роки).

На момент розлучення пари 2000 року фотомодель вже була знайома зі своїм нинішнім чоловіком, але їхній роман розгорівся лише в останні місяці. Сьогодні 74-річний наречений не приховує свого щастя.

"Памела ніколи не бачила свого повного потенціалу як художника, - сказав він. Вона ще не сяяла по-справжньому. У ній набагато більше, ніж здається на перший погляд, інакше я б не полюбив її так сильно. Всюди красиві дівчата. Я міг би вибрати, але протягом 35 років я хотів тільки Памелу. Вона робить мене диким - в хорошому сенсі. Вона надихає мене. Я захищаю її і ставлюся до неї так, як вона того заслуговує".

  • Памела Андерсон в купальнику знялася в відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Навіть розмінявши шостий десяток зірка не збирається прощатися зі статусом секс-символу.
  • Раніше 40-річна співачка Пінк розповіла, чому буде старіти природно. Зірка вирішила, що її індивідуальність набагато важливіше, ніж її обличчя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях