Лайм

Лесі Нікітюк вдалося сфотографувати себе в бікіні - тепер вона роздає поради по "самафото"

Телеведуча втекла від зими до тепла та сонця

Наслідуючи приклад багатьох українських знаменитостей, в довгоочікувану відпустку вирушила телеведуча Леся Нікітюк. Для відпочинку зірка "Орла і Решки" вибрала Абу-Дабі (ОАЕ).

На своїй сторінці в Instagram дівчина постить яскраві знімки, серед яких, звичайно ж, є і в купальниках. На одному з кадрів Леся позує в бежевому бікіні, сидячи на піску. У підписі до знімка телеведуча зізналася, що сфотографувала себе сама і тут же почала роздавати поради по "самафото".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Як сфоткати саму себе? Записуйте, поки я добра. Виставляєте таймер на фото (10 сек), натискаєте пуск і швидко засовує телефон в пісок до середини. Фото готово", - написала Нікітюк.

Не обійшлося і без іронічних знімків з відпочинку. Леся не змогла втриматися і поділилася з дописувачасм забавним фото з подругою, на якому вони міряються "вагітними животами".

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

  • Раніше Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками кумедними знімками, зробленими під час трапези. "А як ви доїдаєте залишки новорічної розкоші?", - написала телеведуча.
  • Леся Нікітюк вирішила спробувати себе в ролі виконавиці. Телеведуча записала трек "Дівчата-Хмарочоси" і випустила іронічний кліп. Знятися в своєму першому музичному відео Леся запропонувала колезі Олександру Педану.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях