Лайм

alyona alyona показала, як треба стрибати в басейн "бомбочкою": дуже мокре відео

Реперша весело проводить час на Балі

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) володіє пишними формами, проте анітрохи їх не соромиться. Навпаки, реперша любить пожартувати на цю тему, публікуючи в соцмережах забавні кадри.

На цей раз дівчина розважила фанатів жартівливими відео, зробленими під час відпочинку на острові Балі. Олена опублікувала в Instagram короткі ролики, на яких показала, як вона розважається в басейні. На першому відео Алена застрибує на рожевий надувний матрац, а на другому - стрибає в воду "бомбочкою". "Пускаю хвилі", - з гумором підписала відео зірка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@ alyona.alyona.official)

Шанувальники реперши прийшли в захват від самоіронії свого кумира. "Мати, ти шикарна", "Ти крута. Подобається все, що ти робиш", "Пушка", "Крутишка", "Я кричу, ти просто створена для такої зйомки", "Обожнюю таких людей, Алена зробила мій ранок", - пишуть фани під постом Олени.

alyona alyona в шкільні роки дуже переживала через зайву вагу. Однак їй вдалося позбутися від комплексів і полюбити себе. Співачка зізнавалася, що часто вислуховувала глузування з боку однокласників, але одна зустріч в автобусі перевернула її життя.

  • Раніше британське видання The Guardian включило alyona alyona (Олену Савраненко) в список 50 нових артистів, за якими стоїть постежити в 2020 році. У престижному рейтингу співачку розмістили на другій позиції.
  • Дивіться також спільний кліп alyona alyona і Джамали "Забирай". Він про зворотній бік популярності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях