Лайм

Наталка Карпа хрестила маленьку дочку і вперше показала обличчя дівчинки

Таїнство хрещення пройшло в одному з київських храмів

Українська співачка Наталка Карпа та герой АТО Євген Терехов хрестили свою маленьку дочку Злату, яка з'явилася на світ в грудні минулого року.

Перші кадри з таїнства опублікувала ведуча Соломія Вітвіцька в своєму Telegram-каналі "Особливе з Соломією". Як зазначила телеведуча, Наталка та Євген хрестили дочку в Патріаршому соборі Воскресіння Христового, оскільки саме в цьому храмі співачка просила у Бога дитину. На зворушливих знімках можна вже розгледіти обличчя дівчинки.

Хрещеним батьком дівчинки став лідер гурту "Антитіла" та батько двох синів Тарас Тополя. Для музиканта Злата стала першою хрещеницею. Цікаво, що саме на концерті співака Євген зробив Наталці пропозицію. Це сталося напередодні Дня всіх закоханих.

Про вагітність Наталки Карпи стало відомо в серпні 2019 року, а вже в жовтні подружжя розсекретили стать дитини. Для співачки дівчинка стала першою дитиною, а для Євгена - другою. Терехов також виховує дочку від першого шлюбу.

  • Наталка Карпа, яка вперше стала мамою в 38 років, пережила важкі пологи. Артистка зізналася, що поява дівчинки на світ затягнулася.
  • Також співачка розповіла про сімейну втрату. Болем втрати Наталка Карпа поділилася з шанувальниками на особистій сторінці в Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях