Лайм

Улюблений онук королеви Єлизавети розлучається з дружиною

У 2020 році погані новини для королівської родини Великобританії не закінчилися

Не встигла королівська родина оговтатися від "Мегзіта", як на неї обрушилася ще одна неприємна звістка: онук королеви Єлизавети II Пітер Філіпс, син її єдиної дочки принцеси Анни, розлучається з дружиною Отам Келлі після 12 років шлюбу, пише Page Six.

42-річний Пітер і 41-річна Отам оголосили, що вони прийняли рішення про розлучення "спільно". Пара не жила разом з 2019 року.

"Вони прийшли до висновку, що це буде найкращим рішенням для їхніх двох дітей, - йдеться в заяві журналу Town & Country. - Рішення про розлучення і спільну опіку з'явилося після багатьох місяців дискусій і, хоча і сумне, є дружнім. Першим пріоритетом пари залишиться подальше благополуччя і виховання їхніх чудових доньок Савани (9 років) і Айли (7 років)".

Джерело таблоїду The Sun повідомило, що Пітер Філіпс завжди був улюбленцем Єлизавети II і принца Філіпа, і на тлі інших поганих новин королева "дуже засмучена тим, що сталося".

"Отам - прекрасна дружина, мати і дуже розумна жінка, але вона вже деякий час говорить своїм друзям про проблеми, - розповіло джерело. - Вона є фавориткою королеви, і я впевнений, що її величність буде дуже засмучена цим. Це останнє, що їй потрібно після всіх недавніх неприємностей. Виникає відчуття, що королівська родина розвалюється".

Нагадаємо, що в 2019 році королівську родину Великобританії потрясло кілька гучних скандалів. Після інтерв'ю принца Ендрю про зв'язок із засудженим секс-злочинцем Джеффрі Епштейном він змушений був відмовитися від королівських обов'язків. Аналогічне рішення, хоча і з іншої причини, прияняли принц Гаррі і Меган Маркл. Пара переїхала до Канади, щоб врятуватися від цькування британських таблоїдів і жити спокійним життям.

  • Нове життя Принца Гаррі і Меган Маркл сповнене простих радощів. Пара захопилася йогою і хоче перебратися в Лос-Анджелес, "столицю" індустрії розваг.
  • Кейт Міддлтон зачарувала стрункою фігурою в розкішній сукні на церемонії нагородження премії BAFTA-2020. Поруч із нею на червоній доріжці красувалася дочка Джонні Деппа в прозорій сукні без білизни.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях