Лайм

Принц Гаррі і Меган Маркл знайшли роботу: як пара стане фінансово незалежною

Жарти про роботу в Макдональдз в сторону! Пара налагоджує зв'язки з найбільшими інвестиційними банками в світі

Принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від королівських повноважень і переїхали в Канаду, щоб жити спокійним життям і стати фінансово незалежними. І хоча більшість часу вони проводили з 8-місячним Арчі у маєтку на острові Ванкувер, їм вдалося знайти гідне джерело доходу. Видання Vanity Fair з посиланням на британські медіа повідомляє, що королівська пара відвідала Майамі, щоб виступити на саміті банку JP Morgan Chase. Як і багато громадських діячів, Гаррі і Меган тепер зможуть стягувати плату за виступи для приватних осіб.

За інформацією Daily Mirror, принц Гаррі також веде переговори з найбільшим інвестиційним банком Goldman Sachs. Джерело повідомило, що Гаррі може з'явитися в їхньому веб-серіалі Talks With GS. Пізніше бізнес-видання CNBC підтвердило, що Гаррі приєднається до шоу з листопада, але його виступ буде безкоштовним.

Під час виступу на JP Morgan Chase принц Гаррі обговорював теми психічного здоров'я, дитячих травм і смерті його матері, принцеси Діани. Це не дуже відрізняється від багатьох благодійних виступів, які він проводив, працюючи на королівську родину.

Шлях Меган до фінансової незалежності почався через кілька днів після оголошення про те, що пара хоче скласти повноваження. У ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Меган уклала угоду з Disney. Герцогиня погодилася зайнятися озвученням в обмін на пожертвування благодійній організації по боротьбі з браконьєрством "Слони без кордонів".

Daily Mail повідомляє, що на цьому співпраця Меган з Disney не закінчується. "Голос за кадром - це тільки початок, їх чекає більше спільних проектів", - повідомило виданню джерело.

Поки нове життя принца Гаррі і Меган Маркл мало відрізняється від їхнього королівського минулого. Єдина відмінність полягає в тому, що королівська прес-служба не займається публікацією їхніх заяв і не висвітлює візити, і у них дійсно є потенціал заробляти гроші для своєї родини.

  • У 2020 році погані новини для королівської родини Великобританії не закінчилися. Тепер улюблений онук Єлизавети II розлучається з дружиною.
  • Нещодавно Мадонна запропонувала принцу Гаррі і Меган Маркл свою квартиру в Нью-Йорку. Зірка не проти поселити у себе королівську пару. Звичайно ж, не безкоштовно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях