Лайм

Кейт Міддлтон розповіла, як гіпнороди допомогли їй перенести три важких вагітності

Герцогиня страждала від важкого токсикозу, і вся королівська рать не могла їй допомогти

Кейт Міддлтон в інтерв'ю для подкасту Happy Mum Happy Baby розповіла, як під час вагітностей перенесла важкий токсикоз, і як врятувалася від болю за допомогою гіпнопологів. Також герцогиня поділилася своїми поглядами на виховання дітей.

Кейт Міддлтон на хрещенні принца Луї, 2018 рік Фото: @kensingtonroyal в Instagram

Гіпнопологи - особлива форма медитації, яка допомагає жінкам візуалізувати пологи, побачити їх в позитивному світлі і навчитися долати біль. Такий незвичайний метод також допомагав Кейт справлятися з важким токсикозом. За словами герцогині, під час вагітностей вона почувалася "абсолютно гнилою".

"Це був виклик не тільки для мене, а й для моїх близьких... Це вплинуло на всіх в родині. Вільям не відчував, що може мені допомогти, і всім було важко бачити мої страждання, - зізналася Кейт. - Я була дійсно хворою. Я не їла те, що повинна була їсти, але все ж тіло змогло взяти все хороше і використало його, щоб виростити нове життя".

Принцеса Шарлотта і принц Луї, 2018 рік Фото: @kensingtonroyal в Instagram

"Гіпнопологи виявилися надзвичайно потужною технікою, і оскільки [токсикоз] був настільки сильним під час вагітності, мені дійсно дуже сподобалися самі пологи. Тому що я знала, що це скоро закінчиться, - сказала вона. - Я побачила силу медитації і глибокого дихання, коли була дійсно хворою. Я зрозуміла, що це те, що я можу контролювати".

Кейт Міддлтон і принц Вільям виховують 6-річного принца Джорджа, 4-річну принцесу Шарлотту і однорічного принца Луї. Герцогиня Кембриджська виросла в міцній і щасливій сім'ї, тому сьогодні намагається подарувати своїм дітям якомога більше гарних спогадів.

"Що б ви хотіли пам'ятати, як сиділи у вихідні над домашньою роботою, намагаючись вирішити математику? Або як розводили багаття і готували сосиски, що не вийшли, тому що було дуже мокро? Це ті спогади, які я хочу їм дати. Ці моменти зі мною як з мамою, моменти сімейних походів на пляж. Це, а не напружений побут, коли ти намагаєшся зробити все, але по-справжньому не досягаєш успіхів ні в чому, - каже Кейт. - Ми з дітьми проводимо дуже багато часу на вулиці, і це те, що мені дійсно подобається. Я думаю, що це так чудово для фізичного і душевного благополуччя".

Принц Джордж і принцеса Шарлотта, 2019 рік Фото: @kensingtonroyal в Instagram

  • Кейт Міддлтон з'явилася на церемонії нагородження премії BAFTA-2020 в розкішній біло-золотій сукні. Поруч з нею на червоній доріжці красувалася дочка Джонні Деппа в прозорому комбінезоні без білизни.
  • Кейт Міддлтон в короткій спідниці догодила в незручну ситуацію - її обличчя в цей конфуз безцінне Підступна лондонська погода застала герцогиню зненацька.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях