Лайм

Колишній чоловік Памели Андерсон заявив, що сплатив її борги - у відповідь актриса похвалилася величезним статком

Скандал після розставання Памели Андерсон і Джона Пітерса триває довше, ніж їхній шлюб

Памела Андерсон заперечує, що голлівудський продюсер Джон Пітерс, за яким вона була заміжня 12 днів, оплатив її борги. У новому інтерв'ю канадському виданню Ladysmith 52-річна актриса розкрила нові подробиці про їхній раптовий шлюб.

Андерсон і 74-річний Пітерс одружилися 20 січня в каліфорнійському готелі. За словами Памели, після духовного очищення в Індії її серце було занадто відкритим, і вона прийняла пропозицію давнього шанувальника. Вже 1 лютого ЗМІ повідомили про розрив пари, а кілька тижнів по тому Джон Пітерс заявив, що оплатив рахунки Андерсон на $ 200 тис. Тепер зірка "Рятувальників Малібу" називає ці заяви сміхотворними.

"Мені не потрібно, щоб хтось оплачував мої рахунки, - сказала вона. - У мене є будинок за $ 10 млн в Малібу, який здається в оренду майже два роки і на наступні 3-5 років за $ 40 тис. на місяць. Це більш ніж покриває всі мої рахунки і витрати. У мене є контракти та інша робота".

Актриса не стала заперечувати, що у них із Джоном Пітерсом були розбіжності з фінансових питань: "Я вважаю, що краще вкладати гроші у власність. Він не згоден. Я ввічливо вислухала і сказала, що подумаю про це. Він все ще дивився на мене як на наївну маленьку дівчинку, яка сидить в барі".

Хоча Андерсон стверджує, що живе за коштами і фінансово стабільна, вона підтвердила, що Джон Пітерс виписав їй чек на $100 тис після їхнього розлучення і сказав: "Жодних образ".

  • Колишній чоловік Памели Андерсон повернувся до нареченої, яку кинув заради 12-денного шлюбу з актрисою. 34-річна обраниця Джона Пітерса разюче схожа на молоду Андерсон
  • Дивіться також на theLime, як Памела Андерсон в купальнику знялась у відвертій фотосесії для чоловічого журналу. Схоже, в свої 52 актриса не збирається прощатися зі статусом секс-символу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях