Лайм

Фіналістка "Супермоделі по-українськи" перед весіллям з французом кардинально змінила імідж (фото)

Випускниця модельного реаліті Вікторія Маремуха показала свою нову зачіску

Весна - найкращий час для змін. Як внутрішніх, так і зовнішніх. Перші промені сонця надихають творити, любити, змінюватися і змінювати світ навколо. Перетворитися з настанням березня вирішила і фіналістка другого сезону "Супермоделі по-українськи" Вікторія Маремуха.

Дівчина змінила імідж - тепер її можна побачити з модною стрижкою каре і новим кольором волосся. Після перетворення модель назвала себе дівчиною-весню, а ось шанувальники Віки вважають, що тепер вона схожа на американську акторку Дженніфер Еністон.

Фото: instagram.com/vicky_mare

"Спасибі моїм чарівним і талановитим феям за ідеальний колір і стрижку, - зазначила Маремуха у соцмережі. - Вони чаклували всім колективом, підстригся моє волосся, щоб ті росли швидше".

Фото: instagram.com/vicky_mare

До речі, скоро Віка зможе порадувати новим образом не тільки дописувачів, а й гостей свого весілля - вже влітку модель та її коханий, француз Луї, збираються одружитися. Пропозицію руки і серця чоловік зробив фіналістці реаліті Нового каналу в грудні 2019-го, після трьох років стосунків.

Фото: instagram.com/vicky_mare

Не виключено, що після весілля Маремуха переїде до Франції, але поки що вони з нареченим живуть в Києві.

"Колись давно вагітна циганка мені нагадала: "Ти будеш жити у великому місті. Будеш знати дуже багатьох людей, і вони тебе будуть знати. І потім зустрінеш чоловіка. Він не звідси. І ти теж тут жити не будеш. Ви поїдете, і у вас буде двійня або близнюки", - розповідала модель.

Фото: instagram.com/vicky_mare

  • Учасниця "Топ-моделі по-українськи" розповіла про дивну реакцію на її тіло через численні татуювання. Сьогодні на тілі Маші Шевченко можна нарахувати близько 20 малюнків при цьому деякі вона вважала за краще зробити на обличчі.
  • Раніше Маша Шевченко розповіла, як заробила на показі Жана-Поля Готьє понад 100 тисяч гривень, але повернулася додому ні з чим. Такі реалії сучасного Парижа.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях