Лайм

Кидався тортами, рибою та співав у прозорій кулі: як в Києві пройшов концерт Тілля Ліндеманна

У столиці музикант представив другий студійник проекту Lindemann

Увечері 6 березня в столичному Stereo Plaza відгримів концерт німецько-шведського дуету Lindemann - проект фронтмена Rammstein Тилля Ліндеманна і мультиінструменталіста Петера Тагтгрена. У Києві музиканти представили свій другий студійник "F&M".

Першими кадрами з виступу поділилися прихильники музиканта на своїх сторінках в соцмережах. Виходячи з відгуків відвідувачів концерту, шоу вийшло епатажним, вражаючим і точно не для людей зі слабкими нервами.

Фото: instagram.com

Під час концерту Тілль Ліндеманн кидав в глядачів торти, сиру рибу і обливав водою. А також з'являвся у великій прозорій кулі.

"Крім води, на нас зі сцени летіли ще торти і сира риба, але я впевнена, що ніхто з присутніх не був проти", - розповіла користувач під ніком martellelain.

Фото: instagram.com

"Нестаріючий, Тілль Ліндеманн віджигає. Коротко про виступ - епатаж і провокації: мікрофони о сцену та розбита гітара", - поділилася враженнями глядачка ineska_lubeva.

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Фото: instagram.com

Нагадаємо, що свій другий альбом Lindemann випустив в листопаді 2019 року. До нього увійшли вже видані раніше сингли "Knebel", "Ich weiß es nicht" і "Steh auf". Як і раніше, тексти пісень виходять далеко за рамки пристойності.

  • Раніше Тілль Ліндеманн випустив трек Till The End і кліп до нього, який виявився не менш відвертим порно-фільмом, який ось уже кілька днів обговорюється в мережі. У ролику знялися дівчата з Росії, на них влаштували в мережі полювання.
  • Після виходу відео Till The End уважні фани помітили у Тілля Ліндеманна дивне тату. Поки про його значення шанувальники музиканта можуть лише здогадуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях