Лайм

Хворий на коронавірус принц Чарльз обговорив діагноз з родиною: що відомо про його стан

Букінгемський палац повідомив, що Covid-19 протікає у Чарльза без серйозних симптомів

25 березня Букінгемський палац повідомив про коронавірус у 71-річного принца Чарльза. Напередодні у нього були слабкі симптоми, але він почувався добре і продовжував працювати вдома у звичайному режимі. У палаці також підтвердили, що принц Чарльз говорив про свій діагноз з синами принцом Вільямом і принцом Гаррі, а також зателефонував 93-річній королеві Єлизаветі, яка переїхала до Віндзорського замку на час епідемії.

Фото: princeofwales.gov.uk

Видання The Guardian повідомляє, що спадкоємець британського престолу перебуває в хорошому настрої і самоізолювався в шотландському маєтку Балморал разом з дружиною Каміллою. Головний лікар Шотландії Кетрін Калдервуд підтвердила, що їхні Королівські Високості перевірили на Covid-19 з клінічних причин, обидва вони мають гарне здоров'я, а Каміллі вдалося уникнути зараження.

Через велику кількість робочих візитів неможливо встановити, де і від кого заразився принц Чарльз, але цікаво, що 10 березня в Лондоні він зустрічався з князем Монако Альбером, у якого 5 днів тому підтвердився коронавірус.

Хвороба принца викликала серйозну стурбованість з приводу здоров'я королеви, але Букінгемський палац запевняє, що її життю ніщо не загрожує: "Її Величність Королева здорова. Останній раз вона бачилася з принцом Уельським вранці 12 березня і слідувала всім відповідним порадам щодо її благополуччя".

Медична рада прийшов до висновку, що стан Чарльза навряд чи серйозно погіршиться. Вважається, що перші симптоми коронавірусу з'явилися у нього 21-22 березня, але вони були недостатньо виражені, щоб він переглянув свої робочі плани.

Тим часом з'явилися фотографії королеви, яка проводить щотижневу аудієнцію з Борисом Джонсоном по провідному телефону з Віндзорського замку. Знімок розвеселив соцмережі, і його вже називають новим мемом.

"Чи є причина, чому ці телефони не оновили?" - запитують користувачі. "Наша королева не викидає грошей на вітер!" - відповідають жартівники.

Фото: @theroyalfamily в Instagram

  • Раніше через епідемію коронавірусу лікарі порадили Єлизаветі II перебратися з Лондона до Віндзорського замку. Як відзначили фахівці, 93-річна королева Великобританії перебуває в групі ризику.
  • Принц Гаррі і Меган поділилися обнадійливим посланням про коронавірус, але соцмережі їх не зрозуміли. Надихаючу промову пари багато хто сприйняв вороже.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях