Лайм

Вагітна Аліна Гросу і позашляховик від alyona alyona: кому із знаменитостей не варто вірити 1 квітня

Зірки вирішили розіграти своїх шанувальників

1 квітня - день, коли прийнято один одного розігрувати. Пожартувати над своїми дописувачами в соціальних мережах, як виявилося, люблять і селебріті.

Знаменитості публікують у своїх мікроблогах новини, намагаючись викликати у шанувальників захват і здивування. Можливо, деякі повідомлення є правдою, але вірити ви поки не поспішайте. Інтриги розкриються вже 2 квітня.

Одним з перших свою шокуючу новину видав Володимир Остапчук. Ведучий заявив, що у нього роман з Вікторією Булітко, суперницею по шоу "Танці з зірками-2019". Правда, дописувачі відразу не повірили шоумену і, як пізніше виявилося, і дуже правильно зробили.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Актокра "Дизель Шоу" написала пост-відповідь, в якому звернулася до "коханого".

"00:05. Рівно стільки тривали наші стосунки. Вова, я ж говорила: "Щастя любить тишу". Тому все закінчилося, так і не розпочавшись ... Вова, прости! Вова, прощай ... Я йду, ти не сумуй . P.S. Пішла до іншого танцюриста, якому нічого не заважає танцювати. Всіх з 1 квітня", - написала Булітко.

Аліна Гросу приголомшила шанувальників в Instagram наступним повідомленням: "Я вагітна". Співачка показала кадр, на якому тримає в руках позитивний тест на вагітність. "Ми самі в шоці. Ура!", - написала 24-річна артистка. Ось ця новина цілком може виявитися правдою, адже влітку минулого року Аліна вийшла заміж за свого обранця.

Реп-виконавиця alyona alyona оголосила про старт свого першого іменного конкурсу, в якому нібито розіграє серед своїх дописувачів кросовер Mercedes-Benz G63. І найцікавіше, що не потрібно підписуватися на купу спонсорів, досить виконати всього три умови: бути підписаним на alyona alyona, підписатися на гурт Kalush - соратників реперши, а також поставити "+" під постом.

  • 1 квітня український хітмейкер MONATIK (Дмитро Монатік) відзначає день народження - артистові виповнюється 34 роки. З нагоди свята головний рітмолов країни записав відео, в якому заговорив про коронавірус.
  • Дивіться також на theLime веселе відео від Сергія Притули. Так ведучий проводжає сина до школи під час карантину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях