Лайм

З батька Брітні Спірс зняли звинувачення в жорстокому поводженні з онуком

Через звинувачення у фізичному насильстві Джеймі Спірс змушений був відмовитися від опіки над Брітні

З батька Брітні Спірс зняли з звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми після сварки з 13-річним онуком Шоном Престоном. Видання People повідомляє, що прокуратура округу Вентура не стала порушувати кримінальну справу, оскільки не знайшла достатньо доказів кримінального злочину.

На початку вересня Джеймі Спірс потрапив в заголовки ЗМІ після того, як колишній чоловік Брітні Кевін Федерлайн і його адвокат Марк Каплан подали заяву в поліцію, стверджуючи, що батько співачки вчинив фізичне насильство над Шоном під час відвідування його будинку 24 серпня.

Згідно зі свідченнями Каплана, син Брітні Джейден також був присутній під час бійки Джеймі і Шона. Джеймі, нібито, зламав двері спальні, щоб дістатися до онука, і "сильно його струснув".

"Брітні вчинила правильно, вивезла дітей і забрала їх звідти", - сказав Каплан, додавши, що 41-річний Федерлайн як і раніше хоче, щоб його колишня дружина продовжувала "змістовно спілкуватися зі своїми дітьми". 37-річна Брітні ділить з Федерлайном опіку над синами в співвідношенні 10 на 90 відсотків, і дуже боїться, що її позбавлять можливості їх виховувати.

Після передбачуваного інциденту з Шоном, Джеймі Спірс вирішив тимчасово відмовитися від опіки над Брітні.

"Джеймі повинен зосередитися на своєму здоров'ї. Йому також сказали, що краще за все тимчасово піти у відставку через заяву в поліцію, - розповідає People джерело, близьке до сім'ї Спірс. - Джеймі, схоже, стурбований цим, і це не та ситуація, в якій він хотів опинитися".

У 2008 році суд Лос-Анджелеса призначив Джеймі постійним опікуном Брітні. Він також був призначений розпорядником її майна разом із адвокатом Ендрю Уоллетом.

В кінці минулого року Джеймі госпіталізували після небезпечного для життя розриву товстої кишки, і Брітні зробила перерву в кар'єрі, щоб піклуватися про батька. Раніше цього року вона також потрапила в оздоровчий центр через проблеми з психічним здоров'ям.

  • Чарлі Шин потрапив в скандал з аліментами: колишня дружина вимагає від нього величезну суму
  • Скарлетт Йоханссон заступилася за звинуваченого у розбещенні дітей режисера

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси