RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Харкові жорстоко побили двох начальників поліції: відео інциденту

У понеділок, 6 квітня, ввечері в Харкові побили начальника управління карного розшуку та начальника відділу розшуку по тяжким злочину.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання Newsroom.

За інформацією співрозмовника, близько опівночі в обласну клінічну лікарню звернувся керівник управління карного розшуку Євген Драка. Медики діагностували у нього множинні травми обличчя.

Як з'ясувалося, напередодні на вулиці Піскунівській у правоохоронця виник конфлікт з групою громадян, які представляють одну з громадських організацій міста. В ході бійки один з його співробітників був побитий, а їх опоненти зникли.

За даними видання, особистості чоловіків встановлені. У прес-службі ГУНП інформацію обіцяли прокоментувати пізніше.

Як пишуть в Telegram-каналі "Харків 1654", бійка сталася не далеко від управління розшуку на центральному ринку.

"У машину Новікова (начальника відділу тяжких розшуку) врізалася родичка одного з "активістів". Вона подзвонила активістам. На місце ДТП підійшов Драка Є. (начальник розшуку області). Далі под`їхали "активісти", сторони почали качатися. Відчувши, що немає ніяких шансів, вони вдалися до єдиного що вміють - накинулися на поліцейських і почали їх бити", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що Євгену Драці зламали щелепу, а Новіков отримав безліч гематом та подряпин.

"Активісти" які це зробили (Ряднов В. Л. - співзасновник "Ми харків'яни" і Халізєєв Антон - член банди "Ми Харків'яни"). Крім Ряднова і Халізєєва був ще - Ситник, він теж людина поплавка. "Активісти" зараз ховаються, вся поліція їх шукає", - пишуть в Telegram-каналі.

Співробітники поліції знаходяться у важкому стані у відділенні інтенсивної терапії, повідомив екс-глава районного відділення поліції в Києві Денис Ярославський у себе на сторінці в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися подробиці нападу на дівчину-поліцейську в маршрутці "Київ-Бровари".