RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві жорстоко побили лікаря-ветерана АТО, який викрив розкрадання на мільйони

У понеділок, 25 травня, близько 8 ранку на вході до Інституту раку невідомі напали на лікаря-ветерана АТО Анатолія Шудрака, його ззаду вдарили по голові.

Про це повідомив головний лікар Національного інституту раку Андрій Безносенко у Facebook.

"Національний інститут раку бачив багато, але ніхто не очікував, що о 8 ранку, коли пацієнти та лікарі входять в клініку, перед головним входом відбувається напад на лікаря, мого заступника з хірургічної частини, доктора медичних наук, Заслуженого лікаря України та лауреата Державної премії Анатолія Шудрака, який у 2010-15 роках працював головним військовим хірургом Міністерства оборони і майже рік, з самого початку війни, провів в зоні АТО", - написав Безносенко .

За словами головлікара Інституту раку, напад ідентичний такому ж на самого Безносенка: "без слів, удари зі спини, виключно в голову, не виключено із використанням кастету. Тай і замовники ті ж самі".

Комісія, в яку входить Шудрак, зафіксувала в інституті нестачу матеріальних цінностей майже на 9 млн.

Як повідомляв "Апостроф", в Національному інституті раку та дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" від сімей онкохворих дітей вимагають проходження платних тестів на виявлення коронавірусу, що викликає COVID-19.