RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​Зеленський з дружиною зібрався до Великої Британії: головні цілі поїздки

7 жовтня президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена Зеленська відправляться з офіційним візитом до Великої Британії.

Про це йдеться на офіційному сайті глави держави.

Поїздку планують завершити 8 жовтня. За цей час гарант з дружиною зустрінуться з прем'єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном. Вони підпишуть українсько-британську угоду про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

"Планується підписання низки інших двосторонніх документів про співробітництво в сфері оборони і фінансової підтримки двосторонніх проектів", - йдеться у повідомленні.

В рамках візиту передбачена аудієнція Володимира Зеленського та Олени Зеленської з Їх Королівською Високістю Герцогом і герцогинею Кембриджськими. Також в плані зустріч президента України зі Спікером Палати громад парламенту Великої Британії Ліндсі Гойлом, Лордом-мером лондонського Сіті Вільямом Расселом, відвідування Лондонської фондової біржі і зустріч з британськими інвесторами.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський напередодні Дня вчителя зустрівся з педагогами, де пообіцяв вирішити питання їх страхування в зв'язку з коронавірусів.