RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Оригінальні привітання з Новим роком чоловікові, дружині, родичам і друзям

Новий рік в Україні є одним з найбільш улюблених свят, адже таїть в собі очікування чуда й змін.

Новий рік 2021: прикольні тости зі згадкою про символ року Бика

"Апостроф" зібрав оригінальні привітання зі святом чоловікові, дружині, родичам і друзям.

Привітання чоловіку

Дорогий мій чоловік. Нехай в новому році життя грає всіма фарбами, як конфетті, збуваються мрії, сяють на твоєму обличчі посмішки, очі іскряться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров'я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і тільки хороших подій. Нехай Новий рік дарує тільки краще!

***

З Новим роком від душі,
Я тебе вітаю,
Будь здоровим, дорогий,
Ось чого бажаю!
Щоб нову машину ми
В цьому році взяли,
Біля моря, на Балі,
Ми разом гуляли!

Фото: pershij.com.ua

***

Мій любий, мій коханий чоловік! Я вітаю тебе з Новим роком! Бажаю, щоб усе, що довелося тобі не до вподоби в році, що минає, пішло разом з ним! А Новий рік щоб приніс тобі лише найбажаніше, саме світле і нескінченно приємне! Ще я бажаю, щоб з кожним роком наша любов ставала все міцніше і міцніше і ніякі проблеми або кризи не були б їй на заваді!

***

Милий, ще один рік поруч з тобою наповнює мою душу щастям, а будинок теплом, і якою б холодною не була зима, головне, що вона зовні, на вулиці, а всередині, на серці веселий весняний день. З Новим роком тебе, сонце моє!

***

Мій коханий, рідний, з Новим роком! Спасибі тобі за кожен день, за кожну хвилину, яку ти мені даруєш. Ти робиш мене найщасливішою жінкою на світі! Милий, в новорічну ніч хочу побажати тобі оптимізму, невичерпної енергії, побільше радісних моментів і приємних несподіванок. А в хвилини смутку пам'ятай - вдома на тебе завжди чекає кохана.

Привітання дружині

Під дзвін курантів новорічних,
І шум веселих голосів,
Прийми дружина моя люба,
Трохи ніжних, добрих слів.
Тебе ціную за поради,
За твої гарні всі наряди,
За мудрість, гумор і красу,
За носик, личко і косу!
Тобі бажаю у це свято,
Щоб всього було багато:
І здоров’я, і грошей,
Й купу лагідних дітей.

***

Свою дружину я вітаю,
Така у мене ти одна,
І в Новий рік тобі бажаю:
Ти будь весела, не сумна.
Щоб частіше посміхалась,
Щоб нікого не боялась,
Щоб завжди красива була,
І про мене не забула!!!

***

З Новим роком! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб тільки щастя входило в будинок, а з ним здоров'я, любов і удача. Нехай щастить у всьому і завжди, а мрії починають збуватися з першими ударами курантів. У всіх розпочатих справах нехай неодмінно чекає успіх, а диво новорічної ночі не покине весь рік!

***

Кохана, прийми від мене найщиріші вітання з Новим роком! Бажаю тобі тільки найкращого - цінувати себе, вірити у свої мрії і підкорювати вершини, добиваючись поставлених цілей! Знай, ти можеш у всьому розраховувати на мене, адже я безмежно люблю і ціную тебе!

***

Новий рік - чудовий привід ще раз сказати тобі, моя кохана, як сильно я люблю і дорожу тобою! Дуже хочу, щоб всі твої найголовніші, найзаповітніші мрії втілилися в реальність! Нехай життя буде наповнена чудесами, теплом, добром і радістю!

Фото: pershij.com.ua

Привітання родичам

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб 2021 рік приніс багато кращого, ніж минулий рік, подарував безліч приводів для радості і щастя! Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залишайте усі негаразди у минулому році, сподівайтеся на диво і воно настане! Цієї новорічної ночі повірте у чарівну магію, мрійте і все неодмінно здійсниться!

***

Щиро вітаю з прийдешнім Новим роком! Бажаю міцного здоров’я, радісних миттєвостей, неймовірних успіхів та звершень! Нехай життя іскриться, як келих ігристого вина, здоров'я буде міцним, а гаманець – повним! Бажаю у 2021 році, щоб мрії здійснювалися, а на серці було тепло і затишно, у родині - мирно і заможно, у коханні - пристрасно і легко. Благополуччя і радості у прийдешньому році!

***

Вітаю вас з прийдешнім Новим роком і бажаю, щоб він, як тільки-но переступить поріг вашого дому, перетворив усе на казку. Бажаю вам нового щастя, нового достатку, злагоди, усмішок, радості успіхів! А старими нехай залишаються лише родина, кохані і друзі!

***

З Новим роком! Бажаю, щоб найкращою прикрасою 2021 року були очікування успіху і щастя, що неодмінно справджувалися б! Нехай символ нового року - Білий Бик - буде лагіднішим та добрішим, ніж попередній Щурик і привнесе у життя лише прекрасні миті! Нехай прийдешній рік виконає усі ваші бажання, справдить усі мрії та сподівання! Міцного здоров’я, радості кожного дня, добробуту та затишку у родині!

***

Вітаю вас з прийдешнім Новим роком і бажаю, щоб він, як тільки-но переступить поріг вашого дому, перетворив усе на казку. Бажаю вам нового щастя, нового достатку, злагоди, усмішок, радості успіхів! А старими нехай залишаються лише родина, кохані і друзі!