RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У телетрансляції новорічного привітання Путіну "відрізали" півголови, відео

У російському місті Калінінграді місцевий телеканал транслював новорічне привітання президента РФ Володимира Путіна з дефектом зображення: глядачі побачили тільки нижню половину його обличчя.

Фрагмент виступу російського президента в новорічну ніч було записано та опубліковано на Youtube-каналі.

Глядачі відзначили, що новорічне привітання губернатора Калінінградської області Антона Аліханова було показано без будь-яких спотворень. Коли ж почалася трансляція звернення Путіна, то на телевізійній картинці у глави Кремля "обрізали" половину голови.


На цьому пригоди з трансляцією не закінчилися: виступ Путіна телевізійники перервали на півслові, після чого включили музичну композицію. Глядачі підкреслили, що перекручена трансляція була як при відтворенні на телевізорах, так і в інтернеті.

Місцеве видання "Новий Калінінград" нагадало, що в 2018 році підконтрольна уряду Корпорація розвитку Калінінградської області без публічних оголошень придбала 26% в НТРК "Каскад", після чого експерти припустили, що на базі телеканалу планується створення урядового медіахолдингу.

Як повідомляв "Апостроф", раніше влада російського міста Астрахані осоромилися після відкриття дивного пам'ятника, присвяченого мешканцям міста, які загинули у війні в Афганістані.