RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Сінгапурі на узбережжі виявили дивну істоту: називають "живою копалиною", фото

На березі водосховища в Сінгапурі місцеві жителі виявили дивну істоту, яка налякала їх своїм виглядом - великі щелепи і гострі зуби нагадували доісторичного монстра.

Про це повідомило видання Daily Record, опублікувавши фотографії з місця знахідки.

Як сказано в повідомленні, дивне створіння на пляжі біля водойми було схожим на алігатора з тілом риби. Навколо нього швидко зібрався натовп.

"Кілька людей вже розглядали його з дощатого настилу, але було занадто далеко, щоб зрозуміти, що це таке. Ми подумали, що це крокодил, але він виглядав якось дивно. Тому ми підійшли ближче, щоб краще його розглянути", - розповіла виданню 31-річна очевидиця Карен Літгоу.

Вона звернула увагу на великі щелепи і зуби монстра.

Як виявилося, на берег було викинуто велику прісноводну рибу, батьківщиною якої є США - міссісіпського панцирника, якого часто називають "живим викопним", тому що його предки з'явилися близько 50 млн років тому. Ця риба виростає до 1,8 метра і може важити понад 45 кілограмів.

Міссісіпські панцирники не живуть на території Сінгапуру, ймовірно хтось тримав рибу вдома як домашню тварину і випустив її в водосховище, коли панцирник виріс занадто великим.

Як повідомляв "Апостроф", в Бразилії колекціонер знайшов дорогоцінний камінь агат, який був схожий на персонажа телевізійної програми "Вулиця Сезам".