RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку здатні зруйнувати чужу сім'ю - не зупиняться ні перед чим

Астрологи стверджують, що представники чотирьох знаків Зодіаку готові зруйнувати чужі відносини заради власного щастя і задоволення.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Izuminki.

Терези

Представники цього знаку люблять привертати до себе увагу, легко заводять спілкування з людьми, які перебувають у шлюбі, але не задовольняються статусом коханців. Незабаром Терези починають вимагати розлучення свого таємного партнера, щоб узаконити з ним стосунки.

Козеріг

Представників цього знаку вважають найбільш егоїстичними, їх анітрохи не збентежить руйнування чужої сім'ї, якщо вони вважатимуть, що саме з ними їх обранець буде щасливий. Якщо нові стосунки не складуться, Козеріг спокійно відмовиться від партнера, який кинув свою сім'ю. Якщо ж домогтися його не вийде, то він буде йому своєрідно мстити, демонструючи свій успіх, достаток і привабливішого партнера.

Водолій

Представники цього знаку легко і миттєво закохуються, незважаючи на те, чи знаходиться їх обранець в парі. Водолії не вважають негожим вирвати свою любов з іншої сім'ї, при цьому свою сім'ю вони спробують зробити міцною, відчуваючи відповідальність за свій вчинок.

Лев

Для представників цього знаку інтерес представляють будь-які любовні змагання, часто вони рахують свій успіх за кількістю партнерів. Відносини з Левами не завжди закінчуються шлюбом, адже для них головне - показати себе на висоті, тому вони часто залишаються самотніми довгий час - до того моменту, поки дійсно не полюблять когось.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які ніколи не піддаються пориву почуттів - їм невідоме поняття "любов з першого погляду".