RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Щастя і радості вистачить до смерті: п'ять знаків Зодіаку, у яких буде добра старість

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, у яких буде щаслива старість. Ні в чому не зазнають нестачі Овни, Тельці, Раки, Леви та Терези.

Про це пише rsute.

Овен

Народжені під цим сузір'ям відомі турботою про своє здоров'я і легким характером, який зберігає їх нерви. Також Овни схильні до постійного самовдосконалення. Все це в цілому має забезпечити їм мінімум хвороб і мир у душі.

Телець

Законослухняні Тельці з юності уникають небезпечних ситуацій, що дозволяє їм зберігати спокій, а значить - здоров'я. Девіз представників цього знака: "Тихіше їдеш - далі будеш". Крім того, вони домосіди, і мають всі шанси зустріти старість в затишному будиночку разом зі своєю половинкою.

Рак

Спокійні Раки рідко вступають в конфронтацію. Також вони уникають будь-якого ризику і негативно ставляться до екстремальних видів спорту. Нескладно здогадатися, що старість вони зустрінуть в колі сім'ї, захоплені якимось корисним заняттям - наприклад роботою на дачній ділянці.

Лев

Астрологи вважають, що Левам на пенсії не загрожує самотність, бо народжені під цим сузір'ям ніколи не бувають обділені увагою протилежної статі. Їм точно не варто боятися, що не буде кому подати склянку води.

Терези

Нерідко Терези одружуються в зрілості, що дає їм можливість зв'язати своє життя з молодшим за них партнером. В такому випадку буде кому скрасити їх старість. Також представникам цього знака Зодіаку слід звернути увагу на виховання дітей і онуків, щоб отримати від них увагу і турботу в пенсійному віці.

Раніше ми назвали топ-3 жінок за знаком Зодіаку для створення сім'ї.