RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Раки та Скорпіони матимуть багато справ: гороскоп на 23 січня

Понеділок - це завжди непростий день, наповнений випробуваннями та перевірками на витривалість. Але зірки завжди готові підказати та стати своєрідними маяками для кожної людини.

Експерти розповіли про те, на що чекати від цього дня представникам усіх знаків Зодіаку.

Читайте також: Поціловані долею: чотири знаки Зодіаку, для яких 2023 буде казковим

Овен

У понеділок вам варто зайнятися покращенням фінансового стану. Крім основного джерела доходу, Овнам може мати чудовий шанс знайти додаткові можливості підзаробити.

Телець

Не поспішайте проявляти активність на робочому місці – цей час краще по можливості провести під крильцем у когось.

Близнюки

Настав час починати спільну роботу над новими проектами, відновити зіпсовані відносини. Якщо в цей час з'являться цікаві пропозиції, не треба думати надто довго - настав час починати щось нове, сміливе, зухвале.

Рак

Для досягнення відмінних результатів у будь-якій справі потрібно діяти самостійно, це позбавить вас розчарувань.

Лев

Сьогодні Леви можуть відчути серйозні обмеження під час спроби реалізувати наміри. Є можливість не розрахувати власні сили, вибрати неправильну лінію поведінки з колегами та керівництвом.

Діва

Якщо Діви задумали здійснити грандіозні плани, постарайтеся обійтися без сторонньої допомоги. Більше довіряйте своїй інтуїції. У цей період зірки радять бути гранично уважними до свого здоров'я, уникати контактів із хворими на ГРВІ.

Терези

Не треба зараз братися за справи, про які ви маєте дуже невиразне уявлення. У малознайомій області ви можете допустити прорахунки

Скорпіон

Цього дня на Скорпіонів чекає чимало важливих справ. Однак за вирішення наступного завдання приймайтеся, тільки покінчивши з попереднім.

Стрілець

Вам потрібно буде провести чимало часу у спілкуванні. Нагадають про себе старі знайомі, з'являться нові. Не виключено, що обставини вимагатимуть хитрощів. Можливо, доведеться підтримувати стосунки із тими, хто вам несимпатичний. Це несприятливий час для ризикованих фінансових операцій, оформлення покупок у кредит.

Козеріг

Найближчий час більше сприяє неквапливому виконанню справ. Вам доведеться справлятися не лише зі своїм навантаженням, а й оточити турботою рідних. Уникайте спілкування з людьми, чиї манери вас дратують. Краще спостерігайте та аналізуйте те, що відбувається.

Водолій

Сьогодні особливо великий ризик образити когось мимохідь. Якщо вам потрібна допомога, добрий час, щоб попросити про неї. Не пропустіть шансу розширити свою справу, завести корисні зв'язки, обговорити з партнерами чи начальством перспективи. День буде гармонійним для всього, що стосується особистих стосунків.

Риби

У цей період все йтиме як по накатаній доріжці. Труднощі виникнуть через поспіху, неузгодженість дій усередині колективу, власних надмірних амбіцій. Астрологи рекомендують розставити пріоритети та робити по порядку. Можливе отруєння спиртними напоями.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, які місяці по гороскопу будуть найважчими для знаків Зодіаку.