RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Львові головний поліцейський міста зробив незвичайний подарунок дівчині та втратив посаду: відео

Начальник патрульної поліції Львівщини Роман Пилипенко зробив своїй дівчині дуже незвичайний подарунок. Він презентував перепустку, яка дозволяє їй їздити на Мерседесі через центральну площу Львова.

Деталями поділилися у Патрульній поліції України.

Читайте також: Співробітниця Держприкордонслужби обурила мережі фотографіями з Парижа: реакція не забарилася.

"Сьогодні в мережі розповсюдили відео, на якому зображено начальника управління патрульної поліції у Львівській області. Він попередньо, презентував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові. За вказаними обставинами керівництвом Департаменту патрульної поліції прийнято рішення про усунення начальника управління патрульної поліції у Львівській області від виконання службових обов'язків. Призначено службове розслідування", - повідомили правоохоронці.

Героїня відео, Валентина Федюк, не приховує радості від отриманого презенту та заявляє, що любить епатаж. Дівчина працює помічницею-консультантом Львівської обласної ради.

Після того, як відео викликало серйозний ажіотаж у мережі, дівчина закрила свої сторінки у соціальній мережі.


Нагадаємо , раніше соцмережі обговорювали новину про те, що на посаду посла України в Болгарії призначили Олесю Ілащук , яка не має відповідної освіти та досвіду роботи в дипломатії або на держпосадах.