RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Готові заради господаря на все: топ-5 найвідданіших порід собак

В Україні є собака, який відданий не лише своєму господарю, а всій Батьківщині. Мова йде про пса Патрона породи джек-рассел-тер'єр. Проте у світі є п'ять порід, які вважаються найбільш відданими тваринами.

Про це написали у Pets 24.

Німецька вівчарка

Читайте також: Під Києвом пес врятував бабусю, котра ледь не замерзла в лісі: деталі та відео

Активні й водночас врівноважені вівчарки вважаються найвідданішими собаками у світі. Вони прагнуть служити своєму господарю, слухатися його та захищати. До того ж вони надзвичайно розумні - їх легко можна навчити будь-яким командам.

Чау-чау

Милі пухнастики насправді мають доволі складний характер через свою інтровертність. Водночас ці тварини дуже віддані своїм господарям, і заради них вони готові ризикувати собою. Проте нового господаря чау-чау, як мінімум, будуть ігнорувати.

Хаскі

Хаскі обожнюють своїх перших господарів, але якщо їх віддати в чужі, хоч і добрі руки, то вони можуть поводитися зовсім інакше: постійно намагатимуться тікати, волітимуть жити на вулиці, аніж з новим власником.

Ротвейлер

Зазвичай про цих собак кажуть, що вони небезпечні та агресивні, однак належне виховання й соціалізація роблять їх найкращими тваринами для родини. Вони витривалі, розумні, чутливі й сміливі. За свого господаря вони буквально готові померти.

Акіта

Кожна людина чула зворушливу історію про Хатіко, який багато років чекав на свого померлого господаря на вокзалі. Акіти стали символом собачої вірності.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що рятувальники із Закарпаття показали милого кудлатого помічника - собаку незвичної породи комондор.