RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

В небі зійде Рожева повня: що чекати знакам Зодіаку в "магічну" ніч

У середу, 24 квітня, в небі зійде Рожева повня – це унікальний день, астрономічне явище якого віщує нові відкриття та здобутки кожному знаку Зодіаку.

Тому далі "Апостроф" з посиланням на ТСН розкаже, що чекати Зодіакам в Рожеву повню.

Читайте також: Містична рожева повня у квітні здійснить бажання цих знаків Зодіаку

Овен - карта дня "Самітник"

Це час замислитися над власним майбутнім. У стосунках краще взяти паузу, самотнім Овнам сьогодні не варто шукати кохання. Найкраще на роботі попросити відпустку та добре відпочити.

Телець - карта дня "Лицар кубків"

Сьогодні краще попрацювати над власними почуттями, в стосунках варто демонструвати активнішу віддачу та бажати цього ж від партнера. Робочі аспекти краще вирішувати з позитивом, а будь-який досвід перетворювати на ціннісний вклад у власний розвиток.

Близнюки - карта дня "Король мечів"

Сконцентруйтесь на особистісному зростанні. У відносинах прийшов час розв’язати давні конфлікти. На роботі настав момент опанувати нові навички.

Рак - карта дня "Двійка кубків"

Пам'ятайте про значення дружби у вашому житті. У любові варто також зміцнювати товариські зв'язки з партнером. На роботі шукайте однодумців та тримайтеся з ними за спільні цінності.

Лев - карта дня "Вісімка жезлів"

Рухайтеся вперед, до нових вершин. Дійте рішуче і наполегливо. У справах кохання дозвольте собі бути вільним. В кар'єрі плануйте активні дії.

Діва - карта дня "Туз мечів"

Використовуйте інтелект як головний інструмент. У стосунках уникайте зайвої жорстокості чи різкості. У професійній сфері досягайте власних цілей завдяки розуму.

Терези - карта дня "Туз кубків"

Зануртеся у вир стосунків та почуттів. В особистому житті додайте трохи емоцій в буденність. На роботі слухайте своє серце.

Скорпіон - карта дня "П'ятірка мечів"

Сьогодні вас можуть очікувати образи. У відносинах тримайте емоції під контролем. На роботі будьте готові до викликів.

Стрілець - карта дня "Дев'ятка жезлів"

Не обмежуйте себе стереотипами. У любові працюйте над глибиною почуттів. У професійній діяльності готуйтеся до випробувань.

Козеріг - карта дня "Туз пентаклів"

Справи підуть на покращення. У любові підкорюйте нові вершини. На роботі розпочніть новий проєкт – час вам сприятиме.

Водолій - карта дня "Шістка мечів"

Сімейне життя — це більше, ніж повсякденність та побут. Не перекладайте відповідальність на партнера. На роботі будьте готові до викликів.

Риби - карта дня "Десятка пентаклів"

Все буде добре, головне вірити в це. У стосунках плекайте позитив та тримайтесь за оптимізм. У кар'єрі дійте більш активно – на роботі вас помітять.

Що таке Рожева повня

Рожева повня – астрономічне явище, яке регулярно відбувається на небосхилі.

Називати квітневий повний місяць “рожевим" почали в США. Вважається, що такі унікальні назви для кожного повного місяця виникли саме там – їх для позначення фаз Місяця використовували корінні народи Північної Америки, хоч жодного доказу на підтвердження цього також немає. Вперше вони з'явились у 1930-х роках в альманасі для фермерів The Old Farmer’s Almanac, який з того часу активно їх популяризує.

Щодо самої назви, "рожева" повня не позначає справжню зміну кольору Місяця, а асоціюється з першими весняними квітами, такими як флокси, квітка яких має саме рожеве забарвлення.

24 квітня “рожева" повня настане рівно о 2:48 ночі за київським часом. Проте починати слідкувати за Місяцем у столиці можна ще з вечора 23 квітня. Над горизонтом він почне підійматись о 19:47, а о 20:06 відбудеться захід Сонця.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли прогноз за картами Таро на 23 квітня.

  • Вас також може зацікавити:

Час щастя і нових звершень: з 1 квітня у трьох знаків Зодіаку відбудуться казкові зміни

Три знаки Зодіаку чекає великий кар'єрний стрибок цієї весни

Амур вже готує стріли: весна-2024 подарує неймовірне кохання трьом знакам Зодіаку