RU  UA

Буде мішень для ЗСУ: у росіян щось пішло не так з будівництвом залізниці

Згідно з початковим планом російських окупантів щодо будівництва залізниці на окупованих територіях, вони на цей момент своєї мети вони не досягли. При цьому одна з її ділянок виявилася нафтопроводом, що стає мішенню для ЗСУ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Віктор Дудукалов, заступник голови Бердянської райради.

"Будівництво залізниці окупантами територією окупованих районів Донецької, Запорізької та Херсонської областей, то судячи з того, як її окупанти планували спочатку, то вона ще не готова", - заявив він.

За словами Дудукалова, росіяни мали плани з'єднати залізничним сполученням територію РФ з територією тимчасово окупованого Криму, але вони й близько не досягли заявленої мети – немає навіть половини від заявленого. Він підкреслив, що залізнична лінія пройшла територією Донецької області, зайшла на територію Запорізької, але далі не пішла, наскільки можливо судити за доступною інформацією.

Читайте також: Окупанти продовжують будувати шляхи "Маріуполь - Бердянськ": карта та супутникові дані

Заступник голови Бердянської райради також розповів, що передбачувана "залізниця", яка йшла вздовж автомобільної траси з Донецькою до Запорізької області, насправді виявилася будівництвом нафтопроводу між окупованими районами двох зазначених областей.

"Тут у контексті будівництва росіянами залізниці більше питань, ніж відповідей, але ясно одне: незалежно від протяжності зазначена залізнична лінія буде відмінною мішенню для Сил оборони України та наших партизанів, адже самі окупанти визнають, що колію буде використано виключно в рамках військової логістики та жоден пасажирський потяг нею не піде", — резюмував Дудукалов.

Раніше ми писали, що росіяни використовують цинічну тактику, щоб сховатися від ударів ЗСУ.

  • Вас може зацікавити:

Росіяни віджимають майно українців на Запоріжжі з особливим цинізмом

Не факт, що зможуть: скільки росіяни хочуть мобілізувати у Запорізькій області

Окупанти на Херсонщині посилили репресії: стає все важче та небезпечніше