RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Політолог заявив про можливу причетність групи Алексєєва-Міщенка до рейдерських захоплень

Заступник голови комітету з питань правової політики і правосуддя Верховної Ради України Сергій Алексєєв і суддя Верховного суду Іван Міщенко можливо причетні до рейдерських захоплень деяких підприємств в Україні.

З такою заявою виступив політолог Петро Охотін в коментарі 24 каналу.

«Після Януковича багато говорили про необхідність знищення кланової системи в різних сферах нашого життя. На жаль, крім пафосних заяв далі справа не пішла. Яскравий приклад - судова реформа, де просто замінили прізвища, а не схеми", - розповів експерт.

"Одним з найбільш одіозних кланів в судовій системі України стала група Алексєєва-Міщенко. Алексєєв - нардеп і колишній адвокат, чиє прізвище досі прикрашає назву відомої юридичної фірми «Алексєєв, Боярчуков і партнери». Інша юридична компанія «Trusted Advisors» Міщенка, який в минулому році став суддею Верховного Суду, влилася в компанію Алексєєва. насправді, обидві структури мають відношення до скандальних рейдерських схем. Йдеться про захоплення двох відомих підприємств - столичного «Хімнафтомашпроект» і Хорольського маслоконсервного комбінату. До речі, останнє - єдине в Україні підприємство по виробництво дитячого харчування", - говорить Охотін.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: