RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві відкрився іноваційний Miele Experience Center

новини компаній

У четвер, 23 травня в Києві на вул. Б.Хмельницького 17/52 (БЦ Leonardo) відкрився Miele Experience Center - торгова площа в 230 кв.м. з широким вибором техніки Miele і можливістю проводити тест-драйви представленої побутової техніки.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

Відзначається, що в Miele Experience Center представлений весь асортимент техніки - від приладів по догляду за білизною і кухонної техніки до пилососів, аксесуарів і побутової хімії.

У зоні активної кухні Центру проводяться кулінарні майстер-класи та тест-драйви кухонних приладів. У гостей є можливість взяти участь в заходах "Готуємо разом з Miele!", з кухарями-фахівцями.

Miele Experience Center на Хмельницького є першим центром Miele в Україні, реалізованим у новому концепті з використанням інтерактивних технологій, що дозволяють споживачеві зробити оптимальний вибір.

В рамках відкриття Miele Experience Center презентовано інноваційний прилад Dialog Oven - духову шафу, в якому використовується технологія M Chef: встановлено модульний блок, який генерує електромагнітні хвилі в певному діапазоні частот і розподіляє їх. За допомогою антен пристрій заміряє, яка частина виробленої енергії поглинається продуктом, і регулює подачу енергії на протязі всього процесу приготування, щоб досягти оптимальних результатів: відбувається постійна взаємодія між Dialog Oven і готується страва. Перевага технології M Chef полягає в тому, що Dialog Oven готує продукт рівномірно у всіх його шарах, на відміну від класичної духовки.

В ході презентації бренд-амбасадор Miele Дмитро Борисов провів кулінарний майстер-клас, використовуючи Dialog Oven, приготувавши рибу на льоду - лосося в листковому тісті та малинове суфле.

Компанія Miele була заснована інженером Карлом Міле і підприємцем Райнхардом Цинканном в Херцеброк в Німеччині в 1899 році, а в 1901 році вона випустила першу в Європі пральну машину. У 2017/2018 фінансовому році оборот компанії склав 4,1 млрд євро.

Miele виробляє техніку для облаштування кухні: варильні поверхні, духові шафи, пароварки, витяжки, посудомийні машини, холодильники, морозильні камери, винні холодильники, кавоварки; техніку для догляду за білизною: пральні та сушильні машини, прасувальні системи; техніку для прибирання. Також Miele пропонує широкий вибір аксесуарів і засобів по догляду для побутової техніки, виробляє і продає професійне обладнання для готелів, лабораторій та інших підприємств: пральні та сушильні машини, катки для прасування, стерилізатори, дезінфектори, посудомийні машини.

"Miele - не тільки компанія з історією, а й бренд, що йде в ногу з часом і враховує тенденції ринку, дизайну і передових технологій. Техніку Miele відрізняють висока якість і довговічність, унікальний дизайн, зручність в експлуатації і економічність за рахунок власних розробок і ретельного контролю якості на всіх етапах, а також завдяки тому, що більша частина виробничих потужностей розташована в Німеччині. Слоган компанії говорить: "Immer Besser", що в перекладі означає "Все краще і краще", - підкреслює Ганна Кочешкова, виконуюча обов'язки генерального директора компанії Miele в Україні.