RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Києві презентують рейтинг найстабільніших держпідприємств України

У четвер, 13 червня в Києві Міжнародний центр перспективних досліджень презентує рейтинг "Фінансова стабільність державних підприємств в Україні".

Про це йдеться в прес-релізі МЦПД.

Захід буде проведено в рамках проекту "Сприяння прозорості та впровадження антикорупційних заходів у державних підприємствах та органах місцевого самоврядування в Україні", який реалізується Центром спільно з Інститутом економічних і соціальних реформ (INEKO). Проект фінансується Офіційною підтримкою розвитку Словацької Республіки (SlovakAid).

Презентація рейтингу буде проведена з метою підвищення ефективності управління державними підприємствами та надання інформації населенню і інвесторам про тенденції фінансової діяльності таких компаній. В рамках дослідження були проаналізовані 50 найбільших українських державних компаній, також був створений інтерактивний портал з результатами.

Захід пройде в приміщенні інформаційного агентства "Укрінформ", вул. Б.Хмельницького, 8/16, з 9:30 ранку. До участі були запрошені представники державних органів, місцевої влади, громадських організацій, експерти та ЗМІ.