RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Блогер розповів про заробітки власника мережі ресторанів "Тарантіно" в Росії та Криму

Власник сім'ї ресторанів "Тарантіно", а також модних київських закладів The Burger, The Bar і The Cake Володимир Володарський має бізнес в Росії, а також окупованому нею Криму.

Про це повідомляє політолог Петро Олещук в блозі на сайті "Кореспондент".

За його даними, в Криму Володарський контролює мережу ресторанів - причому, не від свого імені, а через ТОВ "Софія і К", з яким "Тарантіно" має один номер телефону.

Політолог підкреслює, що одним із співзасновників "Софія і К" є ТОВ "Дівалі".

"Дівалі" знаходиться за однією адресою з ТОВ "Будівельна компанія "Київдизайнбуд", де бенефіціаром значиться Вадим Іванович Козин, що має честь бути довіреною особою Володарського. Тобто, Володарський через підконтрольних собі людей веде ресторанний бізнес на території тимчасово окупованого Криму", - акцентує Олещук.

Також блогер розповів про свої знахідки щодо бізнесу Володарського в РФ.

"Якщо почати писати в гуглі назви ресторанів Володарського з приставкою "Москва", можна швидко знайти сайт rucola.com.ru. І мова йде саме про "Рукола" з родини "Тарантіно", а не про збіг назв, бо якщо пройти по посиланню, можна побачити логотип тією ж "Руколи", що і в Києві", - акцентує політолог.

Він підкреслює, що Володарський володіє в Росії ще й іншим рестораном - "Кримські канікули", - зв'язок з яким простежується завдяки ресторану "Баклажан".

"Написавши в гуглі "Кримські канікули", побачимо посилання, що веде на сторінку "Баклажан" прямо на сайті "Тарантіно". А запит "Кримські Канікули Москва" видає нам ресторан на Арбаті. З таким же логотипом, як у колись київських "Кримських канікул", - акцентує Олещук.

Він зазначає, що Володарський навмисно приховує свій бізнес в Криму і Росії, що свідчить, що "грошей там водиться багато".

"Крім того, приховування московських ресторанів говорить про небажання Володарського піддаватися обструкції. А це не дуже в'яжеться з майбутнім відкриттям ресторану The Burger у Львові. Незадоволені ж можуть виявитися і там, і там", - підсумовує він.