RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Будівельна група "Синергія" представила проект "сучасного міста" ЖК "Синергія Сіті"

новини компаній

У середу, 28 серпня в Києві будівельна група "Синергія" провела презентацію сучасного житлового комплексу бізнес-класу - "Синергія Сіті". Слоган комплексу - "наважся на втечу", - заклик до розміреного життя в екологічному житловому комплексі передмістя в порівнянні з високим ритмом життя в мегаполісі.

"Синергія" - девелоперська компанія, яка займається проектуванням, будівництвом, реалізацією та обслуговуванням об'єктів нерухомості. Протягом дев'яти років БГ "Синергія" займається будівництвом сучасних об'єктів в Ірпені - зводить будинки, будує дороги, школи, дитсадки, створює умови для розвитку бізнесу. Генеральним директором компанії є Ігор Оверко.

ЖК "Синергія Сіті" - один з найбільш масштабних проектів житлової нерухомості в Київській області. Будівництво ЖК на ділянці площею 15 га заплановано в південно-західній частині Ірпеня, біля річки. Згідно з генеральним планом забудови, планується реалізувати 72 будинки поруч з набережною і доступом до лісу.

ЖК "Синергія Сіті" позиціонують як місто в місті, там заплановано розміщення понад 500 магазинів, школи на 1300 дітей, 1 комунального і 5 приватних дитячих садів, ТРЦ, паркінгу на 5 780 автомобілів, а також благоустрій набережної. У 30 закритих і 20 загальних внутрішніх дворах буде висаджено близько 11 500 дерев і кущів. Велику увагу приділили щільності забудови - лінійні ряди будинків були замінені розміщенням хвилями, що з різновисотною забудовою в 7-10 поверхів повинно забезпечити "повітря" між будинками і панорамні види з квартир.

Щоб допомогти інвесторам у виборі, в комплексі виділений цілий поверх під мебльовані шоуруми типових планувань квартир. Також, на презентації розповіли про ціни в ЖК "Синергія Сіті", з ними можна ознайомитися на сайті комплексу.

Підтримувати благоустрій і комфорт на території буде своя обслуговуюча компанія. Також передбачено активний відпочинок - на території комплексу будуть проходити заходи, в тому числі заняття з йоги та медитації та різноманітні майстер-класи.

Презентацію проекту провела команда БГ "Синергія" на чолі з генеральним директором Ігорем Оверко. Спікерами виступили партнери БГ "Синергія", які підкреслили додаткові особливості проекту: креатив від FEDORIV, комерційну нерухомість від Української Торгової Гільдії, безпеку і розумний будинок від Ajax, енергоефективність від BOSCH; дизайнерські рішення від PLANiUM.

Гостями стали експерти ринку нерухомості України, виконавчий директор Конфедерації будівельників України Олег Ярошенко, топ-менеджери успішних ріелторських компаній і креативних дизайнерських агентств, представники ЗМІ, власники малого та середнього бізнесу.