RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Майбутнє в мінливому світі: в Києві обговорять економіку і технології на форумі КМЕФ

У столиці України 8 і 9 листопада пройде Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ), який збирає відомих світових економістів, бізнесменів, представників українського істеблішменту і авторитетних економічних експертів.

Про це йдеться на сайті КМЕФ.

Головним питанням форуму в 2019 році стане майбутнє в мінливому світі, гості КМЕФ розкажуть про зміни економіки під впливом технологій, а також дадуть відповідь на питання, що таке четверта промислова революція і як до неї підготуватися.

КМЕФ є платформою для бізнесу, економістів, вчених і інвесторів, де обговорюються глобальні тренди, формується вектор розвитку на 2020 рік, встановлюються нові бізнес-контакти. У програмі форуму в 2019 році зазначено, що спікери розкриють концепції ведення бізнесу в умовах кліматичних змін і механізми ефективного регулювання природних катаклізмів зважаючи на їх прямого впливу на економіку.

Для участі в форумі заявлені такі спікери: Роберт Купман - головний економіст Світової організації торгівлі; Джованні Сальветті - керуючий директор міжнародної банківської групи Rothschild в країнах СНД; Вазіль Худак - віце-президент Європейського інвестиційного банку; Йохан Еліаш - шведський бізнесмен-мільярдер, голова і виконавчий директор компанії Head.

Одним зі своїх завдань організатори КМЕФ назвали підвищення інвестиційної привабливості України, для цього на форум запрошені іноземні інвестори.

Незмінним стратегічним партнером Форуму є холдингова компанія UFuture, яка об'єднує компанії та соціальні проекти ініціатора форуму Василя Хмельницького.

"Ми живемо в час глобальних і дуже швидких змін. Україна стоїть перед вибором: триматися за тендітну стабільність або сміливо рухатися в інноваційному напрямку. Саме сьогодні ми можемо зробити квантовий стрибок у розвитку - для цього нам потрібні знання, співпраця і рішучі дії. Я бачу успіх нашого майбутнього в синергії модернізованого державного сектора, енергії підприємців і таланті вчених. Ми повинні об'єднатися заради глобальних цілей, які стоять перед людством. Час рухатися вперед, трансформувати бізнес і економіку відповідно до вимог сучасності. Адже КМЕФ проводиться, щоб ми відчули тенденції майбутнього і стали тими, хто втілює їх у життя", - зазначив Хмельницький.