RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Перший крок у боротьбі за інвестиції: в СУП повідомили про зниження цін на електроенергію

Шляхом істотного зниження цін на електроенергію в ряді областей країна зробила крок у боротьбі за інвесторів.

Про це йдеться в заяві прес-служби Спілки Українських підприємців в Facebook.

В СУП зазначили щодо проблеми монополій, яка не дає розвиватись українським промисловим підприємствам, проте вказали, що наразі вона відійшла на другий план.

"В Україні завжди були проблеми з монополізацією в енергетичній галузі. Це створює проблеми з конкурентоспроможністю промислових підприємств, які працюють в Україні. СУП спостерігає за ситуацією і з радістю повідомляє, що за останні місяці ціни на електроенергію в багатьох областях України знизилися приблизно на 10-12%", - йдеться в повідомленні.

У Спілці Українських підприємців привітали Кабінет міністрів та профільний комітет Ради зі зниженням тарифів та закликали не зупинятись на шляху до реформ в енергетичній галузі.

"Вітаємо спільні зусилля Уряду та Комітету Ради з енергетики і закликаємо їх не зупинятися на досягнутому. Українська промисловість може розвиватися тільки за умови конкурентних цін на енергоносії та спрощення доступу до мереж. Водночас, усе це - перший крок. Україна виграє конкуренцію за інвестиції тільки тоді, коли вартість електроенергії і умови підключення будуть кращими, ніж у країн-сусідів", - підкреслили у спілці.