RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

Всі новини

У SCM запропонували владі створити Штаб з економічного здоров'я України

Коронавірус став причиною проблем у світовій економіці та економіці України. Карантинні заходи, спрямовані на збереження життя людей, неминуче ведуть до зниження економічної активності.

Про це повідомляє компанія SCM на своєму сайті.

Влада більшості країн світу вживає активних заходів для запобігання економічній кризі і Україна - не виняток. Великий бізнес має намір активно допомагати владі. Компанія SCM звертається до президента і прем'єр-міністра з ініціативою щодо створення Штабу з економічного здоров'я України.

Метою створення Штабу називають пошук інструментів для збереження економічного здоров'я країни в нинішніх складних умовах спільними зусиллями влади та бізнесу.

"Пропонуємо невідкладно розглянути на засіданні Штабу з економічного здоров'я України заходи підтримки населення, медицини, регіонів, малого і середнього бізнесу, базових галузей економіки. Компанія SCM готова делегувати своїх кращих професіоналів в Штаб з економічного здоров'я України. Закликаємо зробити це і інших представників великого національного бізнесу. Криза - це не тільки проблеми, а й можливості. Штаб з економічного здоров'я України повинен стати мозковим центром відродження нашої країни. Спільними зусиллями маємо зробити економіку України сильніше і стійкіше", - йдеться в заяві компанії.

"Зараз багато хто говорить про рецесію глобальної економіки і, швидше за все, можлива нова світова фінансова криза. Тому що коли, образно кажучи, у них (в світі) - кашель, у нас - запалення легенів. Для того, щоб цьому протистояти, ми повинні приймати швидкі і ефективні рішення. А для того, щоб приймати такі рішення я пропоную створити "мозковий центр" при президенті України, до якого мають увійти кращі українські та міжнародні уми. Основними завданнями такого Центру має стати прийняття консолідованих, збалансованих рішень, які допоможуть вистояти абсолютно всім галузям нашої економіки і промисловості. Я впевнений, що західні експерти можуть поділитися з нами вже накопиченим досвідом, а вітчизняні аналітики та менеджери зможуть швидко і ефективно адаптувати його під українські реалії. Ми, СКМ, готові також делегувати в цей Центр своїх кращих аналітиків і менеджерів. Думаю, великий бізнес готовий оплатити роботу такого центру", - заявив власник SCM Рінат Ахметов.