RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

В "М.С.Л." розповіли про свій перехід в онлайн на період карантину

Українські лотереї в зв'язку з введенням карантину в країні почали активну роботу в онлайні, таким же способом видають і виграші.

Про це розповів директор з маркетингу оператора державних лотерей "М.С.Л." Павло Вайсеро в інтерв'ю UBR.

"На даний момент працюємо в двох напрямках: розвиток онлайн-сервісів і пошук нових каналів для поширення лотерейних квитків офлайн. Також ми запустили новий сервіс, який дозволяє переможцям розіграшів отримувати виграші прямо на свій особистий рахунок. Крім того, ми вже досить давно дали можливість купувати квитки лотерей прямо у нас на сайті", - зазначив він.

За словами Вайсеро, карантин вніс корективи в роботу лотерей. Зокрема, зараз призупинено запрошення учасників в студію під час проведення розіграшу "Лото-Забава" в прямому телеефірі. Однак ні про яке закриття лотерей мова не йде. Більш того, деякі продукти демонструють зростання популярності.

"Про закриття лотерей не йдеться... Поширення лотерейних квитків онлайн абсолютно законне. Онлайн-продажі показують зростання. З деякими продуктами - приблизно на 25-27%. Лотереї продовжують проводитися. В умовах карантину онлайн-продажу - це найстабільніший канал продажів. І найбезпечніший. Адже для онлайн-покупки не потрібно виходити на вулицю, де гуляє коронавірус. Ми будемо розвивати цей канал, збільшувати кількість онлайн-продуктів. Всі квитки наших лотерей занесені в Центральну систему оператора державних лотерей "М.С.Л.". Тобто, між паперовим і електронним квитком немає різниці", - зауважив він.

Також він попередив про шахраїв, які працюють під виглядом "лотерей" в онлайні та назвав основні правила, як уберегти себе і свої гроші.

"Щоб уберегтися від шахраїв, важливо пам'ятати наступне: в Україні здійснюють діяльність три лотерейних оператора: "М.С.Л.", "Патріот" і "УНЛ". Ніяких інших лотерейних операторів немає; лотерейні оператори проводять тільки лотереї. Тобто ніяких посилань на онлайн-казино, "зали ігрових автоматів" і т.д. на їх сайтах бути не може", - сказав Павло Вайсеро.

Він привів у приклад європейські країни, де в період пандемії діяльність лотерей частково, а в деяких країнах - повністю, "пішла в онлайн", завдяки чому отримала можливість продовжувати роботу.