RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Недопуск окремих комерційних суб'єктів до конкурсу щодо поставок сировини на ОПЗ законний - Микола Синиця

Менеджмент АТ "Одеський припортовий завод" вважає безпідставними спроби політизації конкурсу щодо поставок давальницької сировини на підприємство. Недопуск деяких суб'єктів господарювання до другого етапу конкурсу знаходиться у встановлених рамках порядку проведення конкурсу.

Про це повідомив в.о. голови правління - директор АТ "ОПЗ" Микола Синиця.

Микола Синиця заявив, що два учасники конкурсу, ТОВ "Торговий дім "Сокар Україна" і ПП "ОККО Контракт", не мали документарно підтвердженого досвіду реалізації добрив, що і послужило причиною відмови в участі цих компаній. У разі ТОВ "Торговий дім "Сокар Україна" керівництво ОПЗ наполягає, що запропонований компанією механізм продажу карбаміду через афілійовані компанії не відповідає порядку проведення конкурсу.

"У свою чергу, ПП "ОККО Контракт" наполягає на наявності у себе, як учасника процедури відбору компанії-давальця, достатнього досвіду в реалізації мінеральних добрив, посилаючись на ділові відносини з юридичними особами, які мають відповідний досвід. Однак аналіз наданих документів показав, що безпосередньо компанія ПП "ОККО Контракт" насправді не має досвіду в продажу мінеральних добрив. Пред'явлені договори про надання агентських послуг підтверджують тільки намір співпрацювати в напрямку сприяння іншим компаніям в пошуку клієнтів для укладення договорів купівлі-продажу мінеральних добрив. Однак, сприяння в продажу іншим компаніям не можна вважати самостійним досвідом збуту мінеральних добрив", - роз'яснює Синиця причини відмови ПП "ОККО Контракт".

Раніше на АТ "ОПЗ" виступили із заявою, що інформаційна хвиля проти ОПЗ загрожує дестабілізації виробництва і може призвести до його закриття. На думку керівництва ОПЗ, систематичний тиск на членів правління ОПЗ викликаний прозорою процедурою відбору постачальників сировини для підприємства.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес Тема: Инвестиции
Теги: