RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Відсутність публічної адвокації знижує ефективність роботи держпідприємств з іноземними компаніями - Георгій Зубко

Державному підприємству для ефективності роботи постійно необхідно комунікувати з різними суб’єктами державної влади як в Україні, так і за її межами, і відсутність законодавчого регулювання публічної адвокації суттєво погіршує результат роботи.

Про це заявив Георгій Зубко - заступник генерального директора з комерційної діяльності аеропорту "Бориспіль" під час обговорення сучасного стану та перспектив розвитку Government to Government lobbyism (G2G) в Україні, що відбулось 13 жовтня в приміщенні інформаційного агентства УНІАН.

Він додав, що від імені аеропорту йому доводиться постійно комунікувати з різними міністерствами, Фондом державного майна та іншими суб’єктами влади щодо потреб аеропорту. І сьогодні важливим є пришвидшення процесу корпоратизації підприємств та посилення повноважень наглядових рад задля ще більш продуктивного розвитку підприємств.

Георгій Зубко також зазначив, що базовим клієнтом аеропорту є авіакомпанії, і для задоволення їхніх потреб аеропорт повинен бути гнучким у питаннях розпорядження своїми площами та заробленими фінансами.