RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Історія успіху: ЗМІ розповіли, як Вел Міт зумів за півроку стати топовим постачальником м'яса в Україні

Комбінат Well Meat виробляє понад півсотні видів м'ясної продукції і співпрацює з найбільшими українськими мережами супермаркетів.

Керівники підприємства розповіли, як їм вдалося за настільки короткий термін досягти успіху, про це пише "УНІАН".

Комбінат розташований в смт Велика Димерка Броварського району Київської області. Це підприємство повного циклу, яке виробляє широкий асортимент м'ясної продукції – від свіжого м'яса до снеків, наприклад, курячих чіпсів. З другої половини 2020 м'ясокомбінатом керує компанія Well Meat (ТОВ "Вел Міт"). Її менеджмент розповідає - бізнес довелося приймати з величезними заборгованостями із зарплати співробітникам та іншими критичними проблемами, що загрожували існуванню комбінату.

Насамперед довелося вирішувати існуючі проблеми, кажуть в Well Meat. Одночасно на підприємстві встановлювали нове, сучасне обладнання, вибудовували логістику та розширювали асортимент продукції.

На м'ясокомбінаті є добре обладнаний обвалювальний цех, сучасні установки для нарізки та подрібнення м'яса, формування ковбасної продукції, власна коптильня та пакувальні машини.

За другу половину 2020 року штат комбінату збільшився більше, ніж на 20%, а асортимент продукції, що випускається - до 50 позицій. Уся діяльність на комбінаті піддається лабораторному і санітарному контролю. Усі процеси здійснюються згідно з принципами системи ХАССП.

Комбінат розташований в безпосередній близькості від Києва - всього 35 км. Така коротка відстань від столиці, а також від одразу декількох магістралей, дозволяє максимально швидко доставляти свіжі продукти замовникам. Підприємство співпрацює з такими великими партнерами, як BILLA та NOVUS.

Найближчим часом менеджмент планує розширення мережі збуту готової продукції, створення нових робочих місць, а також подальшу модернізацію обладнання та технологічних процесів.