RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Агентство BANDA створило нове позиціонування і візуальний стиль FAVBET - відео

Компанія FAVBET вирішила змінити ставлення суспільства до індустрії азартних ігор (гемблінгу), яка в Україні переживає системні зміни, пов'язані з легалізацією грального бізнесу. До роботи залучили креативне агентство Banda, спільна робота тривала півроку.

Креативні команди презентували нове позиціонування FAVBET, в основі якого європейський підхід - ставлення до гри, як до розваги, а не до способу заробітку.

Відео про це було опубліковано на каналі FAVBET Ukraine в YouTube.

Фахівці Banda надихалися ідеєю, що FAVBET - це не просто гемблінгова платформа, а компанія, яка робить спорт видовищним, а клієнтський досвід від гри - унікальним. Ця ідея відображена в стратегії, позиціонуванні та новому візуальному стилі. Продовженням ребрендингу стане нова інформаційна кампанія з ключовим повідомленням: "Будь всередині гри".

В основі рестайлінгу - кольори, які з компанією більше 20 років, але вони стали більш сучасними. Оновлений логотип більш динамічний і гнучкий. Креативна команда використовувала два протилежних шрифта - таке візуальне рішення символізує протистояння, які є основою спортивних змагань, - пояснюють в BANDA.

У FAVBET зазначають, що вони відповідальна компанія, яка виступає за культуру беттінгу (ставок на спортивні події) і очікують позитивних змін у ставленні суспільства до ігрового бізнесу.

На початку квітня Комісія з регулювання азартних ігор і лотерей видала ліцензію компанії, що володіє популярним букмекерських брендом Favbet.

Favbet працює в декількох країнах і є партнером багатьох спортивних команд і змагань. Починаючи з сезону 2019/20, українська Прем'єр-ліга офіційно називається "Favbet Ліга".