RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

"Філіп Морріс" заявила про запуск переробки пристроїв IQOS

"Філіп Морріс" розпочала переробку електронних пристроїв, які компанія продає в Україні: IQOS, IQOS VEEV та lil. Користувачі можуть здати старий пристрій у будь-якому магазині IQOS Space.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

Як повідомили в компанії, з магазинів електроніка відправляється на переробку до міжнародного партнера компанії - "Флекстронікс Інтернешнл Кфт." (Угорщина).

На переробку з України до Угорщини вже надійшло близько 608 тис. одиниць продукції, зокрема девайси, холдери та зарядки для IQOS, які компанія зібрала завдяки програмам обміну.

Здати на переробку в IQOS Space можна також використані стіки, поди, картриджі та навіть електронні сигарети інших виробників. Їх утилізацію забезпечує український партнер "Філіп Морріс" - ТОВ "Центр управління відходами".

"Пишаюся тим, що Україна є у переліку країн, де "Філіп Морріс" запустила програму з переробки пристроїв. Досягнути нашої мети - майбутнього без тютюнового диму - можливо лише за умови дотримання принципів сталого розвитку. Ми контролюємо соціальний та екологічний вплив наших бездимних продуктів: від розробки та виробництва до використання та утилізації. Мінімізація впливу на навколишнє середовище - серед пріоритетів компанії", - зазначив Костас Салварас, генеральний директор "Філіп Морріс" в Україні

За його словами, глобальна мета компанії - до 2025 року забезпечити можливість стовідсоткової переробки своїх бездимних пристроїв, а також на 50% знизити обсяги пластикових відходів від власної продукції.

У майбутньому Philip Morris International продовжить реалізацію програми з переробки бездимних електронних пристроїв. У 2020 році компанія досягла показника в 84% з переробки пристроїв IQOS (відсоток від ваги кожного пристрою).