RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Бренд Sleeper створив благодійний фонд Sleeper Foundation для підтримки соціальних ініціатив

Sleeper (Сліпер) - відомий український бренд одягу для дому та відпочинку, оголосив про заснування благодійного фонду Sleeper Foundation, для об'єднання благодійних ініціатив Sleeper.

Фонд Sleeper Foundation розпочав діяльність уклавши Меморандум про співпрацю з одним з військових шпиталів України. Назва госпіталю та деталі співпраці будуть розкриті після завершення війни.

За останні 8 років бренд Sleeper активно підтримував жінок в Україні, привертаючи допомогу від іноземних клієнтів для благодійних заходів. Тепер бренд почав виробництво медичної білизни для реабілітації захисників країни. Перша партія спеціалізованої білизни була доставлена до одного з лікувальних закладів України, де проходять лікування поранені військові. Кожна деталь білизни ретельно розроблена з урахуванням специфіки поранень та потреб у комфорті для героїв країни.

"Наша київська команда сприймає цей проект як громадянський обов'язок і виконує його з гордістю. Ми дякуємо шпиталю та нашій команді, що така співпраця відбувається", - каже співзасновниця бренду Катерина Зубарєва.

Продукція бренду є популярною серед відомих особистостей та універмагів по всьому світу, зокрема, їх колекції можна знайти в Harrods у Великій Британії та Galeries Lafayette в Парижі.

Sleeper з 2016 року бренд підтримує Всесвітній місяць боротьби з раком молочної залози, та кожного жовтня спрямовує кошти на лікування онкології грудей. За час існування Sleeper зібрав понад 2 млн гривень на підтримку онкохворих жінок. Іншим важливим напрямом допомоги є підтримка людей з РАС. У 2020 та 2021 Sleeper доєднався до всесвітньої ініціативи до Дня розповсюдження інформації про аутизм та спрямовував кошти на розробку освітнього ресурсу для батьків, чиї діти зіштовхнулися з порушенням аутистичного спектру в Україні. Бренд пожертвував 2 145 000 гривень на підтримку проєкту.

Під час війни, бренд приділяв увагу медичній допомозі дітям, придбавши інфузійні шприцеві насоси на суму 541,625 грн, які тепер щодня використовуються у реанімації найбільшого дитячого шпиталю країни "Охматдит". У квітні 2023 Sleeper також залучив понад 400 тис гривень на протезування українців.